Bildirim
s65 MP3 yardım ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
calmasi lazim.. -
yok ya mp3 geldiğinde bilinmeyen dosya olarak görüyor başka 1 çözüm yokmu? -
mp3 player yüklü mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 12 Mart 2005, 14:01:58 > -
bunun için mp3 player warmı ki? bu telefon symbian desteklemiyo ama özel üretilmiş mp3 player warsa pls yazarmısn ... -
Arkadaşım s65 mp3 çalmaz. Sadece belirli özelliklerdeki wavları çalar.Daha geniş bilgi için cx65 i olanlar adlı topiğe bakabilirsin. -
beyler s 65 için mp3 player nerden yüklenir. ben bi adres biliyodum ama unuttum.aşaştırın biraz ama -
mp3 leri desteklemez. Ama wavları ve 3gp leri çalmak için şu adresteki mh media playeri yükleyebilirsin ---->http://www.webarb.ru/mme.zip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agemennon -- 12 Mart 2005, 14:11:30 > -
S65 Mp3 desteklemiyor ve de ne yaparsan yap çalmaz, programı da yok öyle bir ozelliği de yok, radyo da çalmaz belki o da aklına gelir deneme boşuna, nasil iyi moral oldumu -
zamanında java mp3 player vardı bir google dan arattır
prog java oldugu için tel desteklioyr dolayısıyla calması lazım -
Öyle bi program yok şu anlık. Ama yapılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agemennon -- 12 Mart 2005, 19:53:18 > -
al ben sana linkini de vereyim java mp3 palyer var
http://www.javazoom.net/javalayer/sources.html
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- sivas wap
- s22 vs s23 fe
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
- şeffaf kılıf beyazlatma
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung a70 ne zaman çıktı
- exynos 1480
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X