Şimdi Ara

S7-200 Video-uygulamalı-eğitim sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zaman önce yapmayı istediğim projemi gerçekleşirmeye başladım tüm otomasyon ile ilgilenmek isteyen arkadaşlara duyurmak isterim.
    not: eğitimlerin tümü konu anlatımlı resimli ve videoludur.Simulasyon programı ile çalıştırılmıştır ve bu çalışmalarında videoları mevcuttur.Üye olarak tüm bölümlere ulaşabilirsiniz.

S7-200 tamamlamış eğitim içeriği :
    -S7-200 Türkçe Kullanım Kılavuzu
    -S7-200 Başlangıç
    -S7-200 Siemens PLC ilk program
    -S7-200 Siemens PLC ikinci program
    -Set ve Reset komutları s7-200 plc
    -Pozitif ve Negatif Tetikleme S7-200
    -Zaman Röleleri Siemens S7-200 PLC
    -TON Zamanlayıcı Örnek-Siemens-s7200
    -TOF Zamanlayıcı Örnek-Siemens-s7200
    -TONR Zamanlayıcı Örnek-Siemens-s7200
    -Yukarı Sayıcı Komutu Siemens S7200 PLC
    -Aşağı Sayıcı Komutu Siemens S7200 PLC
    -S7 200 Simulasyon yazılımı ve Eğitimi
    -Yukarı-Aşağı Sayıcı Komutu Siemens S7200 PLC
    -Yukarı-Aşağı Sayıcı Komutu Simülasyonu
    -Karşılaştırma Komutları Siemens s7-200
    -Karşılaştırma Komutları s7-200 Simulasyonu
    -Taşıma Komutları Siemens S7-200 PLC
    -Taşıma Komutları S7-200 PLC simulasyonu
    -Matematiksel komutlar Siemens S7-200 PLC
    -Matematiksel Komutlar S7200 Simulasyonu
    -S7200 Simulasyon V2 ING ve v1.1 TR
    -S7 200 Analog modul eğitimi-uygulaması
    -S7 200 Analog modul uygulaması simülasyonu

Scada-plc.com otomasyon eğitim ve bilgi paylaşım portalı

Saygılarımla

ORHAN TARIKCI
    Elektrik-Elektronik Mühendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijigrafi -- 11 Mart 2010; 12:10:11 >

• tüm bölümlere ulaşabilirsiniz diyorsunuz. üye oluncada VIP olun diyorsunuz. istediğiniz rakamda 25 tl. bunu burada söylemek zormu?
    videolarınızdan ne alacağımız konusuda muğlak. biraz daha özenli olursanız hem siz hemde size güvenenler kazanabilir.
  • Sitemiz ilk dönemlerde ücretsiz olarak başladı fakat normal üyelikte dosyaların indirilmesi ve gereksiz bazı olaylardan dolayı sembolik bir ücret ile gerçekten otomasyon ile ilgilenen öğrenmek isteyenlere yöneldik.

Gerçek olmayan mail adresleri ile sitemize üye olan ilk açıldığımızdan beri yaklaşık 1000 kişi.Atılan bilgilendirme mailleri ulaşmayıp geri dönüyor ve serverda sorun oluyor.
    Bu gibi nedenlerle gerçek istekli ve bizede destek olabilecek üyelere ihtiyacımız var.Asıl VIP üyelik sisteminin nedeni budur.

Sitemize VIP olduğunuz zaman ulaşabileceğiniz eğitim ve açıklamalara ilk andan itibaren ulaşabilmektesiniz.

Herzaman güncellenen eğitim listesine TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

İnsanlara destek olmak için açılmış sitemizde forum bölümümüz var buradan veya mail adresimizden bize istediğiniz soruları ve sorunlarınızı yöneltebilirsiniz.

Saygılarımızla

• üye olup plc vidyolarınıza ulaşabileceğinizi söylüyorsunuz üye olduğumuzda ulaşamıyoruz. lütfen millete yalan söyleyerek kandırmayınız
  • Birini yalancılıkla itham edebilmek bu kadar kolay olmamalı.Binlerce üyesi olan kurulduğundan bu yana yüzlerce insana yardımcı olmuş bir site hakkında site yöneticisine mail atarak bilgi almak yerine hemen kötülemeye gidin...
    Sizin gibi arkadaşlar mümküse siteye girmesin...
  • Guncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.