Şimdi Ara

s700i tam ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony s700i videoyu tam ekran izlettirecek program varmı? lütfen yardım

• malesef yok bi program var ama heveslenicek kadar seni sevindiricek kadar iyi değil ( berbat ... hatta berbat ötesi ) yani forumda bu program var arat bul ama kesmicektir seni anca telefonu değiştiricen başka yolun yok durumun uygun değilse hemen değiştirme video izlemeyi bırak( ben s700 kullanırken öğle yapmıştım ne yapiim full ekran olmadımı sarmıyo video sona çıkardık elden rahatladım..) öle yani üzme kendini fazla bunalım yapmaya gerek yok anlayabiliyorum seni içinden diyosunki bu koskoca ekranda bi tam ekran video izleyemiyoz ya hay ulan falan... s700 cülerin ortak sesleri bunlar.. neyse durum bu bye

• bende w900i war.bence videoları bilgisayardan atelefona atmadan önce programla yeniden boyutlandır.w900i topiinde bisürü şey war bu programlar hakkında..
  • Malesef koca ekranı olan bu modelde tam ekran video izleme yok.Olsa bile 3gp izleyebilirdin onunda anlamı yok zaten.Çünkü telin hafızası max 128MB artıyor ve kaliteli, uzun bir MP4 video, düşük hafıza değeri olan bir telefonda büyük yer kaplayacağı için bunund bir anlamı olmazdı..
  • Teknode SE manyagı diyebiliriz kısacası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Malesef koca ekranı olan bu modelde tam ekran video izleme yok.Olsa bile 3gp izleyebilirdin onunda anlamı yok zaten.Çünkü telin hafızası max 128MB artıyor ve kaliteli, uzun bir MP4 video, düşük hafıza değeri olan bir telefonda büyük yer kaplayacağı için bunund bir anlamı olmazdı..
  • ilginize cok teşekkürler, ama ben bir umut yinede arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s700 beni çielden çıkarsı bu marakaya nası hasta olunur bilemiyorum. dh once t68, t610, t100, k700 kullanmıştım onlardanda nefret etmiştim. buun gene foto çekimleri güzel. onlar hepsi birden çöptü. hani ülkeler çöp satarlarya. hem temzilik hem pazar. bi daşla iki guş hıh en.... guşlar babından. se de çöpleri satmış bize. ama yenileri pek kullanadım. ızcık w800 i haricinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.