ex kasanları beklerim 62+ olupta clana gelmek isteyenleri alabilirim
aksamları priest ve rogue sıkıntısı cekıyorum. aksam saat 21 den sonra pm atan arkadasalra level konusunda elımden geldıgı kadar yardım edebılırm ^^
quote:
Orjinalden alıntı: UrUnGu_Tr
aksamları priest ve rogue sıkıntısı cekıyorum. aksam saat 21 den sonra pm atan arkadasalra level konusunda elımden geldıgı kadar yardım edebılırm ^^
Olmadıki şimdi sen orcsun
ben varımda karusum cz de tanışırız (wult cz de nerdesın sole benle tanıştıgına pişman etmek için elımden gelenı yaparım senı 2 buyu ıle yere serecem dıyecem ınanmayacan sölemesı ayıp 65 lvl bp(HOLY) massive+debuf=50 np
quote:
Orjinalden alıntı: UrUnGu_Tr
oooooo urungu kardesımızde burdaymıs :) bende AMWAY tanıdınmı ? oldschool la almısdın benı hane :D
quote:
Orjinalden alıntı: kral_x_
merhaba arkadaslar su ares server ında +62 adamlarla tanısmak ıstıorum su yabancı klan duzenınden skıldım artık aramızda yardımlasarak yenı bir turk akımı olusturabılırız (!!!bence!!!)
lwl 62 battle priest hierapolis clanı gel tanışak ^^ CraCKerS_Tr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme