k.o. da yenı bi donem basladı bu donem char slect yapınca son trade attıgın adamın senın charla girmesi donemi
oncelıkle gercı bu benım basıma gelmedı ama canlı tanık oldum diezdekıler bilirler yigitefe die zengin biri wardı bizim oralarda oturuo cafe sahıbi gb falan satıo en son gb sattıgı sırada bug a girmiş adamı ama bu dıkkat etmemiş gelen musterıye satmıs we alt+f4 cekmıs adam 2 makıne ıle sureklı onlıne yanda cz de alt f4 cektigi char 20 dk sonra log inn olmus diger charla bunu gormus we gorur gormez onu dc etmek ıcın war canıyla calısmıs adam canlı canlı gormsu soyulurken diger makıneden sonra dc etmıs ama ne fayda bugta olan char ınıda hersey duruo ama dupelendıgı ıcın (aktarmayı basarmıs çalan baska char a) şimdi itemler duruo ama onun soledigine gore dupelendıgı ıcın bırının sılmesı lazım ya onun yada kendısındekılerin biraz turkceyi katlettim ama kusura bakmayın az ickılıyım we sınırlıyım yanı dikkat edin bugta olunca select cekmeden once tanımadık kımseye trade atmayın
ve bu olaylar tum forumlara yansıyacak yakında
güzel hikaye
Oynanmıcak Hale getirdiler artık bu oyunu ama oymadan da olmuo ki :D
quote:
Orjinalden alıntı: King Cersei
güzel hikaye
hikaye değil malesef.
ben hiç bişiy anlamadım
ilginç ama bişi anlaşılmıyo
yaw turkceyi berbat ettim ama kusura bakmayın yani :)
ama bu bi gercek bugtakı adamla trade yapınca dupe olur o dupelerden sadece 1 i bırakılır we gferısı sılınır eger sılınmezse tumu gider bu1. di
1. si oyunda cafe de arkadasım kendı charıyla oyuna giriodu bide baktık 61 mage ıd we pass bizim rogue beklerken bugtan o cıktı hemen exit dedik :)
ama bole olaylar daha duyulmadı yakında ınş. sizin basınıza gelmez ama cooook kısının canını yakacak
Aynen , problem bende değilmiş onu anladım en azından
arkadaslar kafam guzel yarın tekrar saglam kafa ıle acacam we duzgun bi turkce ıle anlatacam
yani anladımda bi yerde takıldım?
quote:
Orjinalden alıntı: kral_x_
yaw turkceyi berbat ettim ama kusura bakmayın yani :)
ama bu bi gercek bugtakı adamla trade yapınca dupe olur o dupelerden sadece 1 i bırakılır we gferısı sılınır eger sılınmezse tumu gider bu1. di
1. si oyunda cafe de arkadasım kendı charıyla oyuna giriodu bide baktık 61 mage ıd we pass bizim rogue beklerken bugtan o cıktı hemen exit dedik :)
ama bole olaylar daha duyulmadı yakında ınş. sizin basınıza gelmez ama cooook kısının canını yakacak
2. si de doğru. oyunun çok eskilerinden oyuncular bir çok itemlerini kaybettiler. sc ekranına kadar herşey normal karakterinizi seçip oyuna girdiğinizde bambaşka bir charda buluyorsunuz kendinizi.
adam ss almıs koforlife formunda gordum adam karus ı yabasınca yanda kı ekrandakı ufak char ın resmı human :(((
ozaman no trede diyoruz asla ve asla
ewt trade kadar bela getiren bişi yoktur.Bu nedir ya artık oyun oynanmaz hale geldi :(.Oyunda yapılması gereken şeyler artık yok bunu yapar diye korkuyorus of ya
peki arkadaslar benim almam gereken bazı itemler var ve onları mecburen tradeden almam gerekiyor benada olurmu acaba