Şimdi Ara

SA Turist Vizesi 1Yıl 11$(Beta) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
12
Favori
13.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fırsat devam ediyor arkadaşlar 10.5$'a yeşil pasaportu olanlar alabiliyor. Son ekrana gelinceye kadar doksan küsur gösteriyor, ödemeye geçince 10.5$ oluyor.

Bu arada Biletler için en uygun tercih(uygulama/web sitesi) hangisi? Hangi kartla almak daha avantajlı? gibi soruların cevabı için uygun konuların bağlantılarını da ekleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 22 Ağustos 2024; 7:21:31 >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Yesil pasaporta olan indirimin bu hafta itibariyle bittiği soylenmektedir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    skycanner, momodo, kayak, google araması. ama gizli sekme ya da ayrı bir browser indircen (brave olabilir), ayarlardan da "çıkışta herşeyi sil" diyecen. bu siteler daha önceki aramalarını takip edip fiyatı farklı gösteriyor.

şunu öğrendim, Riyad üzerinden uçuşlarda aktarma süresi belli bir saatin üzerindeyse 4 günlük Umre vizesi veriliyor ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 22 Ağustos 2024; 19:53:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün gece alındı, bugün onaylandı.

Riyad olayı güzelmiş. Bir arkadaş harici uygulamalarda Flynas'ın sorun çıkarabildiğini söyledi, o yüzden kendi sitesi tercih edildi. @mahmut716

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 22 Ağustos 2024; 16:6:24 >
    medeniyetin beşiği Stockholm'e gidiyorsun, böyle afra tafra yok.
    umarım en sonunda Amerikan mandasına girer de , uğraşmak durumunda kalmayız elin arabıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

insan dediğin varlığın 70-80 sene ömrü var, işte böyle kulu kula kul ettirerek basit birisi bile yüz yıllar sonra bir ölümlüyü savunuyor... SA 'daki bilinçl insanlar kerizlere bak diye seviniyordur.

• Dün itibarıyla 10.5 dolara 1 yıllık çoklu giriş vizemi aldım. Kısmetse sömestırda gitmeyi düşünüyorum. Geçen yıl sömestırda 2020dolara tur şirketiyle gümüş pakette gitmiştim. Mekkede hilton double tree de kaldık Mescidi harama yürüme 5 dakikaydı . Bu yıl da tek başıma deneyeceğim. Öncelikle medineye inip sonra mekkeye geçmeyi düşünüyorum. Dönüş de ciddeden olacak. Turla gittiğimizde rota bu şekildeydi ve çok güzel oldu. Oteli yine yürüme mesafesinde düşünüyorum. Abdeste, lavaboya otele git gel çok rahat oluyor. Ben gitmedim ama mescidi haramdaki lavabolar tuvaletler temiz değilmiş ve sıra oluyormuş. Biraz pahalı oluyor fakat gün içinde defalarca otele git gel yapabilme imkanına değiyor. Allah herkesin ibadetini kabul eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferman1987 kullanıcısına yanıt
    Allah kabul etsin inşallah. Yeşil pasaporttaki vize ücretinin arttığını duymuştum vizeyi yeni mi aldınız

• acyhn A kullanıcısına yanıt

Yukarıda yazdınız ve iddianızın/duyumunuzun yanlış olduğunu ispat ederek cevapladık, hala neden aynı soruyu soruyorsunuz?

Çünkü bunu söyleyen kişi yesil pasaportlu ve yüksek riyal den vize almış ve iddiasınin doğru olduğu savunuyor. Bende yakın zamanda gideceğim inşallah. Onun için tekrarladım soruyu.

• acyhn A kullanıcısına yanıt

Evet, zaten bu fiyattan çok daha yüksek fiyata alınabilir ve insanlar yüksek fiyatlardan almaya devam ediyorlar. Bu konu bu fiyata almak için izlenmesi gereken yolu gösteriyor ve bu yüzden konu sıcak fırsatlar bölümünde. Şimdiden Allah kabul etsin.

Teşekkürler. Rabbim isteyene tez zamanda nasip etsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.