Şimdi Ara

Saat 1'e kadar konu 3 sayfaya ulaşırsa lazloo'yu banlıyorum (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
5
Favori
6.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sylargray Demir yumrukla tüm yönetimi kendi üstüne aldı , şu an forumda dikta yönetimi uygulanıyor arkadaşlar , yakında belli bir saatten sonra konulara çıkma yasağı da uygulanacak . Lanet olsun Sylargray halk sana karşı direnecek seni Monarşist , hey beni duyuyor musun şu an seni devirecek halka bakıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Sylargray Demir yumrukla tüm yönetimi kendi üstüne aldı , şu an forumda dikta yönetimi uygulanıyor arkadaşlar , yakında belli bir saatten sonra konulara çıkma yasağı da uygulanacak . Lanet olsun Sylargray halk sana karşı direnecek seni Monarşist , hey beni duyuyor musun şu an seni devirecek halka bakıyorsun

Günün birinde hepinizi devireceğiz evet!

• Aha adminler savaş çıkarma niyetinde
  • Saat 3:30 a kadar konu 10 sayfa olursa Sylargray'ı SINIRSIZ çizeceğim arkadaşlar

@Sylargray
  • Bu forumda ki adminlerin yetki sirasini yazar mi biri ? Bunun kacinci oldugunu merak ediyorum . ( ciddi liste ) . Mesela bildigim kadariyla gun site kurucusudur o ilk siradavs vs

• Ehehehehe

• quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

Bu forumda ki adminlerin yetki sirasini yazar mi biri ? Bunun kacinci oldugunu merak ediyorum . ( ciddi liste ) . Mesela bildigim kadariyla gun site kurucusudur o ilk siradavs vs

gun
    rds
    citizen
    sokemon
    diğerleri
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.