|
saat 13.00 itibariyle hız düşmesi başladı (2. sayfa)

-
-
Evet hocam. -
Sağolun hocam. Demekki tesadüf değil. Zira TT abonesi komşularım hiç sorun yaşamıyor. -
Sanırım ilçe bazlı bir problem. 1 yıldan fazladır Türknet kullanıyorum, her hangi bir problem yaşamadım. 100 mbps.
Gebze ilçesindeyim.
-
Hocam çok enteresan 4-5 sokak ötede turknetli arkadaşım 35 mbps tarifesinde. Şimdi test istedim 24 çıkmış. Üstelik bir komşu ile kullanıyor. Belki de testi yaparken kullanım vardı. Bu durumda belkide 30-33 mbps alacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 20 Aralık 2020; 19:23:45 > -
Turk.net tarafında belli nodlarında oluşan yoğunlukla ilgili bir sıkıntı olabilir. Zamanla çözerler böyleyse ama o zaman ne kadar olur...
TT tarafı da bir başka dert tabi de, bu sefer suçu Turk.net'e veresim geldi. :)
-
TurkNet'in 10gbit olduğunu nereden öğrendiniz ? Yoksa tahmin mi ettiniz
-
-
türk telekom kullanıyorum hızım 2 mbit lanet olsun bunlara atasehirdenim bende benim gibi atasehirde oturuan varmı aynı sıkıntıyı çekiyormuyuz
-
Bu turknetin hız testi serverının kapasitesi. Yani 10gibte kadar internetlerinize hız testi yapabilirsiniz diyor. turknetin kendi kapasitesi ile alakası yok
-
Doğrudur. Dediğim gibi bildiğim birşey değildi. Bilgi için teşekkürler. -
İzlediğim bir youtube videosundan öğrenmiştim buna dayanarak söyledim hocam yanlışım varsa özür dilerim. Peki gerçek hız nedir ? öğrenmek için soruyorum google da arattım bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçek kapasitelerini paylaşmazlar, zaten bu kapasite sürekli değişmektedir.
-
Anladım hocam teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X