Şimdi Ara

Saat 2.47 bebeler uyudu ciddi olma zamanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuşalım hadi.Bana akıl verin seneye meüniversiteden mezun olacam.Bilgisayar öğretmenliği sizce yüksek lisans mı yapayım ,ticarete mi atılıyım, öğretmenlik mi yapıyım ?Hadi konuşalım.Bari şu kardeşinize fikir verin..
  • 1.abimde aynı bölümden mezun oldu öğretmen oldu ama sözleşmeli oldu sonra sözleşme bitince bişi olamadı hastanede şu an bilgisayarlara bakıyor öğretmen olacaksan kadrolu olmaya bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

Arkadaşlar forum gündüzleri çok cıvıyor insan ciddi konuşcaksa bile konuşamıyor hep araya ufaklıklar girip konuyu dağıtıyor şimdi ciddi konuşma zamanı hadi cidddi konuşmak istedğiniz şeyleri dökün buraya

yaşın kaç sorabilir miyim? gören de adam sanacak!
  • pARDON SENİN YAŞIN KAÇ BENİMKİ 19
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

pARDON SENİN YAŞIN KAÇ BENİMKİ 19

tamam sanki yaşın o bebe diye nitelendirdiklerinden çok fazla çok erdemlisin ya artık seviye düşük geliyor sana. inana bana da seviye düşük gelmeye başladı ama ben bu sınırı biliyorum ve bu sınırı geçtiği anda çeker giderim burada artizlik yapmam. o bebe dediklerinden en fazla 3-4 yaş büyüksün bunu unutma.

ve ayrıca yaşım 17! bunu gururla söylerim. eğer bir ortam bana uymuyorsa ne artizlik yaparım ne de kışkırtıcı laflar ederim. umarım beni anlamışsındır.

• quote:

Konuşalım hadi.Bana akıl verin seneye meüniversiteden mezun olacam.Bilgisayar öğretmenliği sizce yüksek lisans mı yapayım ,ticarete mi atılıyım, öğretmenlik mi yapıyım ?Hadi konuşalım.Bari şu kardeşinize fikir verin..

ticarete atıl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.