Şimdi Ara

saat takmak kiroluktur (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
14.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12henry14

tamam seni bozmasın o zaman, takmazsın olur biter.
    zaten takmam ama ben size de tavsiye veriyorum. forum demek tavsiye demek.

bu arada bu yeni cikan smart watch rezilligine hic deginmedim ama o ayri bir basligin konusu. bunlari alanlari elestirmek soyle dursun aciyorum.

bazen dusunuyorum da yabanci ulkeler insanlari nasil da topraklarini isgal bile etme geregi duymadan oturduklari yerden kaziklayarak somuruyorlar

demek ki artik top tufek ucakla saldirmamalarinin sebebi bu demek ki oturduklari yerden milleti kerizlemek onlara daha kolay geliyor

mesela zamaninda monokrom ekranli dandik bir mp3 calari nasil millete ipod diye ittirerek iflastan kurtulmuslardi degil mi?

o zaman bir ergendim annem cebindeki parasinin son kuruslarini metal bozukluklar dahil teknosaya vermisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi bir saat her şeyden önce bir sanat eseridir.

İkinci olarak da hayatımızın en değerli hazinesi olan zamanı bize gösterir.

Kol saati takan biri değilim.Alışkanlık olmadı ama Saatlerin güzelliğini hiçe sayacak değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

iyi bir saat her şeyden önce bir sanat eseridir.

İkinci olarak da hayatımızın en değerli hazinesi olan zamanı bize gösterir.

Kol saati takan biri değilim.Alışkanlık olmadı ama Saatlerin güzelliğini hiçe sayacak değilim
    sadece mekanik olanlar belki... yine de iyi bir ressamin guzel bir tablosundan daha hayranlik uyandirici ve guzel degil mesela..

kola takmayarak koleksiyon yapilabilir yine de okb derim cok ozel bir olayi yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 12 Kasım 2018; 19:57:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınava giderken aklın saati ölçebilecek kadar çok bilmiş olabilecek mi bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen kardeşim, haklısın.
    (Cahillerle tartışmama formulü)
  • bu birazda insanın çevresiyle alakalı. ortalama üstü bir kesimdeyseniz, kadınlar mücevher vs takar bu küpedir-kolyedir-bileziktir. erkeğin ise sadece saat takması yeterlidir.kim ne yazmış diye okumadım, ilk mesaja göre abartmak için yazmıyorum ama bu konuya yazanların çoğunun belki 4-5 aya kazandığı parayı tek saate verdiğim olmuştur. tissot - trace ve casio edifice ilk aklıma gelenleri, öyle 100 binlik saatler değil ama kendimce alabildiğimin en iyileri. belki ileride daha yüksek modelleride alabilirim.
  • saat takmak kiroluktur
  • bileklerim çok zayıf olduğundan yıllardır hasretini çektiğim saatleri takamıyorum kiloda alamıyorum. bileklerinde manyak saat taşıyanlar keşke ölsede görmesem. artı olarak saat takanlar kırodur.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.