Şimdi Ara

saat te %30 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu açma sebebim sizden fikir almaktir olumlu sonuç alabilirsem başlık gerçek olacaktir öncelikle saat sektörüne yeni girdim ve oldukça sevdim her geçen gün kendimi geliştirmek için çaba sarf ediyorum donanimhaber sayfasini çok seven ve eski üyelerden biriyim neyse konuya gelcek olursak
    donanimhaber üyeleri için yoneticimle görüşüp sizler için özel bir indirim talep etmek istiyorum tabiki sizden gelecek olan olumlu olumsuz tepkiler benim için önemli
    firmamla ilgili kisma gelicek olursak saat sektorunde hizla buyumekte olan şuan 9 magaza ve stand olarak karışık subeye sahip bir firmada çalışıyorum
    söylemek istediğim kisaca şu internet fiyatların da hatta altinda istanbullular için görerek deneyerek ve en önemlisi güvenerek saat alabilmelerini sağlamak.
    Donanımhaber uyelerine ozel %30 %35 iskonto talebinde bulunma fikrindeyim
    çalıştımiz markalar

LACOSTE
    WAINER
    HISLON
    INVICTA
    MOMENTUS
    QUANTUM
    CASIO
    POLICE
    SLAZENGER
    ESSENCE
    BELMOND
    I-WATCH
    LOUIS LAUREN
    ESCAPE

Mobilden yazdım yazim hatalarıni görmezden gelirsek sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar
    Casio EFR-527D-2AVUEF Modeli elinizde mevcutmu ? Mevcut ise fiyati nedir ?
    Tesekkurler

• internet siteniz var mi ?( pmdende olur ) Aklimda olan birkac saat varda sizdeki fiyatlarina vs baksam iyi olur.

• Arkadaşlar Merhaba öncelikle internet sitemiz henüz kurulmadi pm den modelleri atarsanız pazartesi sistemden sorgular size olumlu olumsuz donus saglarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar pmden gelen modellere pazartesi tek tek bakıp olumlu olumsuz donus sagliycam
    fakat henüz benim fikrim hakkinda yorum yapan olmadı düşüncelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.