Şimdi Ara

SAAT9:30 DA SERVERLARA RESET ATILACAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• saygıdeğer arkadaşlarım....resimde de görüldüğü gibi oyun saatine göre 11.30da (türkiye saatiyle 9.30da)

-biraz gecikmeyle- serverlara bakım yapılmaya başlandı. serverların tekrar ne zaman açılacağını kendi

sitesinde bulamadm... geçen bakımda 30 dk sonra açılacak demişti ama yanlış hatırlamıosam 1.5 saat sonra

açılmıştı... bunda öyle bişi de demedi... umarım en kısa sürede açılır... saygılar

not: gm'lerin bu uyarıyı yapmaları güzel bişii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sertacecemis

iyide senin mantığına göre +7 olsaydı da geri sarması gerek +7 olunca geri sarmıyor mu

bak anlatiyim +7 olsa idi bicagim normal bi sekilde cikis yapacaktim o zaman gitmiyor ;) ama serverdan dc olursan gidiyo yani son 10-5 dk arasi roll back oluyo bazen sure daha uzun cok basima geldi bildigim icin yaptim ama res 13 dk gec atilmis

7 saatten beri exp kasan arkadas sadece son 5 -10 dakkasi gidebilir belki hic gitmez normal cikti isen :) tabiii toplu bi roll back yapmazlarsa ama toplu roll back yaparlarsa mirage +6 yuzde yuz geri gelir

• oyun gerı gelcek dımı
  • bence şu trade de neyi kime sattığımızı görmemizi düzelttcekler.sinir oluhyorum walla bişey satılıyo ne sattığımı bulmaya çalışıyom bide
  • quote:

Orjinalden alıntı: explore

oyun gerı gelcek dımı

gittiği yere ve hava koşullarına göre her şey olabilir bu durumu göz önünüe alırsak ve bir takım hesaplamarı göz önünde bulunrurup sonuca ılaşmak içinde biraz düşünür mantıklı sonuc elde etmeye çalırsak BİLMİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

bence şu trade de neyi kime sattığımızı görmemizi düzelttcekler.sinir oluhyorum walla bişey satılıyo ne sattığımı bulmaya çalışıyom bide

evet keşke düzeltseler garip garip ifadeler var sinir oluyom yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: explore

oyun gerı gelcek dımı

yok gelmicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: hallederiz_kadir

ARKADAŞLAR OYUN SIRASINDA BU MESAJ GELDİ.11:30 DİYOR.AMA ORANIN SAATİNE GÖREE GALİBA.

türkiye saati akşam 21:30 oluyor ona göre
  • quote:

oyun gerı gelcek dımı

hemen gelirde başları z oynamaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

bence şu trade de neyi kime sattığımızı görmemizi düzelttcekler.sinir oluhyorum walla bişey satılıyo ne sattığımı bulmaya çalışıyom bide

onu düzeltseler süper olur
  • ne restmiş hala bitmedimi???
  • savasa kadar acilir umarım.40 dk kaldi ._.
  • Saat Kacta Ne Savasi Var Arkadaslar
  • ne savası yaw ezıq savası mı nerde ve ne zman oluyor bana bır cevap lutfen
  • Sıkıldım Ya Ne Bitmez Rsetmis Bu oyunu Bastanmi Kuruyorlar
  • Düpler silincek gene serverlar düple doldu bi lahsa chypr da
  • beramus ta saat 1 savas
  • a.q saat 2bucuk oldu daha acılmadı yaf ne kadar sürecek bu iş böle yarına girebilirmiyiz acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HernanCORTES -- 23 Şubat 2006 14:23:19 >
  • aga serverlara reset atılcanı biliorumda ne zaman açılcak server lar
  • alah gitti benim +1 warrior chitin shell dark stone den düşürmüştüm bu sabah 7:34 de

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.