Şimdi Ara

SAATLER (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.892.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Azizim

güzel saat fakat yanlış görmediysem 6 jewel calibreli.

harry winston mı?yok hayır 37 jewel 21.600 vph ve inanılmaz olanda tek barrel la 120 saatlik bir power reserve süresi ,cok şık bir tourbillon ayrıca 49mm lik dev bir boyut ve ihtişam.üzücü olanda 50 adet sınırlı üretim .calibre olarakta CC-CHW97A.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: blueduck

Merhabalar Yiğit Bey size Chopard Mile Miglia'nın daha önce değerlindirmeniz için yolladığım beyaz kadranlı modelini klipsili olan modeli ile değiştirdim. siyah kadranlı arıyordum ancak yine beyaz kadranlı olanı gelmiş ama sanırım bu saat biraz daha kaliteli gibi. çok daha ağır ve mekanizmasıda daha değişik. üzerine fark vererek değişim yaptım. sizden de bir değerlendirme alabilirsem memnun olurum.
    ve tabi yine her zamanki gibi tahmini fiyatınızı sormak istiyorum:) şimdiden teşekkür ederim
    fotoğraflarını aşağıya ekledim

saygılarımla ..

emre

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

150-160 ytl civarında

bu saat benimde hoşuma acaba nerden bulabilirim arkadaşınki gibi kalitelisini
    sahibindencom dakiler daha kötü bu baya iyi formda

• quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

harry winston mı?yok hayır 37 jewel 21.600 vph ve inanılmaz olanda tek barrel la 120 saatlik bir power reserve süresi ,cok şık bir tourbillon ayrıca 49mm lik dev bir boyut ve ihtişam.üzücü olanda 50 adet sınırlı üretim .calibre olarakta CC-CHW97A.

hımm 6 rakamlı bir yazı gördüm calibre üzerinde şaşırdım açıkçası.ama balans hassasiyeti pek iyi değil 28.800 olmalıydı.saniye sekmesi çok hassas değil.power reserv süresi müthiş böylesini hiç görmedim.
  • quote:

http://www.kuvarsitwatch.com/tr/online-magaza/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,182/category_id,27/manufacturer_id,0/ bu linkete bulabilirsin üye ol ve siparişini ver 2 günde elinde olur.daha önce alışveriş yaptığım güvenilir bir ticaret adamı.

mekanizma olarak aynı kalite fakat kauçuk kayış emre beyinkinde daha kaliteli ayrıca kadranda date zemini beyaz buda bir hata.bence öncelikle bir emre beyle temasa geçin nick name i BLUEDUCK.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

hımm 6 rakamlı bir yazı gördüm calibre üzerinde şaşırdım açıkçası.ama balans hassasiyeti pek iyi değil 28.800 olmalıydı.saniye sekmesi çok hassas değil.power reserv süresi müthiş böylesini hiç görmedim.

chronolu bir model degil neden okadar yüksek vph istiyorsunuzki böyle bir saat için 18.000 bile yeterli ki vacheron constantine malte tonneau tourbillion bile 18.000vph.

• artık birçok saat firması 28.800 vuruşlu saatler üretiyor hatta zenith bazı modellerinde 36.600 vuruşlu saatler bile üretiyor.
  • yardımlarınız için teşekkürler emre bey e pm atıyorum.
  • quote:

artık birçok saat firması 28.800 vuruşlu saatler üretiyor hatta zenith bazı modellerinde 36.600 vuruşlu saatler bile üretiyor.

tabiki üretiyor fakat saatin fonksiyonlarına göre,chronolu modellerde olur 28.800 -36.000 vph hatta 360.000 bile var ama chrono için. zenith el primero 4005 mesela ,zenith in ürettigi en başarılı mekanizma olarak cogu bültende yer almıştı ve o bile chronolu 36.000 vph ye sahip,zaten düz bir saatte ben 36.000 vph hiç bilmem 18.000 yeterli.
    bahsetmişken resiminide koyalım.arkadaslar zenith in prestij modellerinden chronomaster XXT chrono tourbillon.
     SAATLER

bu arada zenith hangi modelinde 36.600 kullanmakta ben o mekanizmasını bilmiyorum?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kby

bu frank mulleri nereden temin edebilirim, bilgisi olan var mı?

Polat Alemdarın saati

SAATLER

tourbillionlu modelinihttp://www.kuvarsitwatch.com/tr/online-magaza/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,42/category_id,19/manufacturer_id,0/ bu siteden bulabilirsin

bu fiyatı uygun mu sizce, daha uygun bi yerde bulabilir miyim?

saatler hakkında pek bi bilgim yok ama bu saati çok sevdim

• bence uygun daha ucuzunu bulsan bile böyle kaliteli olcağını pek zannetmiyorum.130 dolar yaklaşık 155 ytl civarı bir fiyattır bu paraya anca pilli bir saat alınır.
  • zenith bombardıman limited edition fiyatı 500.000 Dolar
     SAATLER

SAATLER

• quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Bende de bundan var, replica tabii ki ama çok hoşuma gidiyor.

SAATLER

http://www.internationalwatchclub.com/store-products-Bulgari-CH35BSSDAUTO-Bulgari-CH35BSSDAUTO-Diagono-Stainless-Steel-Bracelet-Watch_39932933.html

otomatik mi pilli mi.

• pulsar marka saatleri nasıl bilirsiniz?
    http://www.alisverissaati.com/urunDetay.aspx?id=22628
    ucuz bi saat istiyorum bu nasıldır?
  • quote:

quote:

quote:

Polat Alemdarın saati

SAATLER

tourbillionlu modelinihttp://www.kuvarsitwatch.com/tr/online-magaza/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,42/category_id,19/manufacturer_id,0/ bu siteden bulabilirsin

Bence 130$ bu saat için fazla.
    özelliği olmayan bir replika sonuçta 80-100 ytl arası olmalı bunun fiyatları,
    şahsen ben 100 ytl den fazla vermezdim.
    selamlar..

• quote:

evet almanı tavsiye ederim bunlar galiba yurtdışından kaçak geliyor gümrek vergisi falan olmayınca çok ucuza getirtiyorlar ama seıko sağlam saattir iyi kullanıldığı sürece bi arıza olmaz.

Kapalıçarşıda replicaları yapılıyormuş.Saatin kendisi Avrupa'da 460+€ .Kesinlikle orjinal olamaz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Bende de bundan var, replica tabii ki ama çok hoşuma gidiyor.

SAATLER

http://www.internationalwatchclub.com/store-products-Bulgari-CH35BSSDAUTO-Bulgari-CH35BSSDAUTO-Diagono-Stainless-Steel-Bracelet-Watch_39932933.html

otomatik mi pilli mi.

Bunun iç kısmı siyah olanı ve içinde otomatik yazmıyor. Neden sordun kardeş?

http://www.kuvarsitwatch.com/tr/online-magaza/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,123/category_id,17/manufacturer_id,0/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 20 Nisan 2008; 18:37:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blueduck

quote:

quote:

quote:

Polat Alemdarın saati

SAATLER

Bence 130$ bu saat için fazla.
    özelliği olmayan bir replika sonuçta 80-100 ytl arası olmalı bunun fiyatları,
    şahsen ben 100 ytl den fazla vermezdim.
    selamlar..

peki dediğiniz fiyat aralığında bulabildiniz mi?

@azizim

tsk..

• bu fiyat aralığındaki ürünler çin yapımıdır ve genelde 100 ytl. ve altına bulunabilir diye düşünüyorum,benim bulunduğum il'de bile 100 ytl.ye bulmak mümkün ki satıcı ile bir şekilde tanışıyorsanız daha aşağı almanız da mümkün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uskan

bu fiyat aralığındaki ürünler çin yapımıdır ve genelde 100 ytl. ve altına bulunabilir diye düşünüyorum,benim bulunduğum il'de bile 100 ytl.ye bulmak mümkün ki satıcı ile bir şekilde tanışıyorsanız daha aşağı almanız da mümkün.

aynı şekilde deniz beye tamamen katılıyorum sanırım modelde kullanılan mekanizmada h47,en alt sınıf çin mekanizması teneke dediklerimizden.
     SAATLER

SAATLER

ayrıca ilanda denildigi gibi tourbillon fln diil bu mekanizma sadece görsel olarak benzetilmiş birde frank mullerde böyle bir model yok.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.