Şimdi Ara

Saatler kala Samsung Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5 fiyatları sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saatler kala Samsung Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5 fiyatları sızdı
    Samsung, bugün ilerleyen saatlerde Güney Kore'deki Galaxy Unpacked etkinliği sırasında Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'i tanıtacak. Özelliklerinin ve teknik özelliklerinin çoğu sızdırılmış olsa da, fiyatlandırma gizemini koruyordu. Ancak kısa bir süre önce resmi duyuru öncesinde fiyatlandırma ile ilgili bilgiler bile sızmaya başladı.

Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5 fiyatları sızdı

Yeni bir raporda, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'in Hindistan pazarı için fiyatlandırması ortaya çıktı. Aktarılan bilgilere göre Galaxy Z Flip 5 yaklaşık 1.219 dolar, Galaxy Z Fold 5 ise yaklaşık 1.829 dolar civarında fiyatlandırılacağı iddia ediliyor.

Öte yandan Samsung, Hindistan’da Galaxy Z Flip 4’ün 256 GB versiyonunu yaklaşık 1.219 dolara satışa sunmuştu. Dolayısıyla yeni Galaxy Z Flip 5, aynı depolama miktarında aynı fiyatlandırmaya sahip olacak gibi görünüyor. Bununla birlikte Galaxy Z Fold 4 ise ülkede yaklaşık 1.890 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkmıştı. Mevcut bilgilere göre Galaxy Z Fold 5, bir fiyat indirimiyle birlikte geliyor gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5'in Türkiye fiyatı açıklandı

Samsung Unpacked etkinliği bugün Türkiye saati ile 14:00’da canlı olarak yayınlanacak. Bahsettiğimiz gibi etkinlikte Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 tanıtılacak. Ancak tek ürünler bunlar değil. Güney Koreli teknoloji devi aynı zamanda Galaxy Watch 6 serisi, Tab S9, Tab S9+ ve Tab S9 Ultra modellerini de tanıtacak.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-flip-5-fold-5-india-price-leaks/

• Çok uçuk fiyatlar. Samsung belli ki piyasada pek rakibi yokken katlanabilir telefonun nimetlerinden ($_$) faydalanmak istiyor.
  • 1 yıl sonra fiyatı 3'te 1'e düşer, olur 600$. Samsung telefonların fiyatı 6 ayda yarıya düşüyor.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Keske senin icin ama aksine yukseliyor .... O zaman gecen yilkinin 1/3 oraninda alirsin ne guzel senin icin ;) ...

• erdem552 kullanıcısına yanıt
    Pek rakibi yok derken?

Pixel Fold, Oppo N2, Huawei Mate X3, Xiaomi Mix Fold vs vs...

Bu arada bazıları da daha pahalı Samsung'dan...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki gün sonra desteğin çekileceği telefonlara bu kadar para vermem artık. 1200 dolar vereceğim ve en fazla 3, bilemedim 5 yıl destek alacağım; yok öyle bir şey. 1200 dolarlık cihaz en az 10 sene, anormal bir durum ortaya çıkmadığı sürece, çalışır (aslında "çalışmalı", "çalışmak zorunda" da neyse).

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Dolar bazlı hep düşüyor.
    Ben o yüzden 1 jenerasyon eskiyi alıyorum hep:D
    S22 plus örneğin en az 300 dolar ucuzladı dubai de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Bizde ne zaman fiyatlar düştü hocam?

• sirjohn78 S kullanıcısına yanıt
    Hiç biri Samsung'un popülaritesinin yanına bile yaklaşamadı. O yüzden rakibi yok...

• Donanimous kullanıcısına yanıt
    Dolar bazlı düşer demiş TL değil.

• Aşağıda cahil cahil konuşanlar olmuş yine. Samsung üst segment telefonlar 6 ayda yarı fiyatına falan düşmüyor. Örneğin S23 Ultra 6 ayda yaklaşık yüzde 10 değer kaybetmiş. Ayrıca burada etkili olan bir diger unsur da şatış fiyatları. Fiyatı yüksek olan bir ürünün piyasada daha az bulunacağı ve az bulunan ürünün de değer kaybının yavaş olacağı zaten bilinen bir şey. Olaya saçma sapan marka fanatiklikleri, pazarlama becerileri ve ios kullanan telefon sayısının oransal olarak azlığı da eklenince gorece olarak android telefonların daha hizli deger kaybetmeleri de gayet doğal. Tabi 6 ayda yarı fiyatina falan düşmüyor. İkinci bir konu da güncelleme süresi. Samsung 5 yıl güncelleme garantisi veriyor apple ise 6. Zaten daha uzun bir garanti veren marka da yok. Ayrıca telefon güncel bir yazılıma sahip olmasa da epey bir süre sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Ben bir önceki samsung telefonumu 7 yıl sorunsuz kullandım mesela.

• abcdyzi A kullanıcısına yanıt
    ABD'de mi yaşıyorsunuz? Burada düşmüyor işte.

• Donanimous kullanıcısına yanıt

Yurtdışında, ABD ve Birleşik Krallık. Ben Fold 3 almıştım, 512 GB, 620 Pound. 1700 Pound çıkış fiyatı vardı. Şuan Fold 4'ler 700 Pound civarından başlıyor. Tabi bunlar yenilenmiş telefon fiyatları.

• Yurtdisi sürekli cihaz değiştirme programı var onunla mis gibi. Ama sürekli gitme vs imkanınız varsa. Olası servisler hallerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt

UAE'de epey fırsatlar var, KKTC'ye telefonlardan hep oradan gidiyordu. Ama UK kadar iyi değil.

• Saatler kala Samsung Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5 fiyatları sızdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.