Şimdi Ara

Saatlerce uğraşıp yap 1 yıl sonra biri çıkıp iftira atsın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl kadar önce Minecraft Kız Kulesi çalışması yaptım ve video çekip youtube da yayınladım. Kendim oyun içinde server açarım ve kendi yaptığım yapıları kullanırım düşüncesi ile de link vermedim ve kimse ile paylaşmadım.

2 gün önce kendini bilmez biri çıkıp bu çalışmamın çalıntı olduğunu hatta iyice saçmalayarak Assassin's Creed oyunlarından birinde yer alan Kız kulesi olduğunu ve onun haritasından çaldığımı söyleyen bir yazı yazmış.

Youtube dan yazdığı yazıyı sildim ama hala mail adresimde duruyor.

Saatlerce uğraşıp yap 1 yıl sonra biri çıkıp iftira atsın.

Mavi ile kapadığım yerler küfür ve hakaret içermekte. İlk mavi ve son mavi kısımda yorum yazan kişilere hakaret etmiş.

1 haftadır hasta yatıyordum bu gün görünce sinirlerim tepeme çıktı. Adam saatlerce emek harcayıp yaptığım bir çalışmama kalkıyor ve iftira atıyor. İftira atmak kadar büyük günah yoktur ama sanırım kimse bu arkadaşa bunu öğretmemiş.

Bu da çalışmama ait video.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Engelleme gibi bir sey yok mu bu tur kullanicilari?

Bildiğim kadarı ile yok.

Bu arada tahminimce bu denemeye ait link verip indirilebilir yapsaydım o vatandaş indirir ve bu tür iftirada atmazdı diye düşünüyorum. Sırf indirme linki vermemişim diye böyle bir olay yapmış olabileceğini düşünüyorum.

Ama Assassins Creedin haritasından çalmış demesi cidden komedi. Bir de o arkadaşın Video'yu izlediğini bile düşünmüyorum. Bu gibiler yüzünden güzelim ülkemiz de insanlar bir şeyler üretmekten kaçıyorlar.

Bu çalışmayı yapmak 1 günümü aldı ve böyle bir şeyle itham da bulunulması cidden insanı üzüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.