Şimdi Ara

Saatte 4 milyar XP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim dps o kadar degil... yeni patch yayinlandiktan sonra wizarda gectim. 200k ubbuffed damage dun talrasha chesti ile ulastim(acayip super bi chest ama soylemeseydim icimde kalirdi)

neyse ben baslarda COTA yapiyordum ama sonra baydi.(ben degil ama takimim cok iyiydi) durmadan ayni seyi oynamaktan sikilmiyorsaniz gercekten sabirlisiniz....

ben paragonu filan biraktim.. keyfine durmadan diabloyu kesip resetliyorum...
  • ben wretched mother(doğru yazdıysam öpecem kendimi) run yapıyorum güzel exp geliyor drop rate ide iyi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyBatty

ben wretched mother(doğru yazdıysam öpecem kendimi) run yapıyorum güzel exp geliyor drop rate ide iyi,

hiçbi run, COTA kadar iyi değil ne yazıkki :)
  • Oray kesinlikle haklısın. Yalnız bütün bir ömür Cota' da geçecek diye korkuyorum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78powere

Oray kesinlikle haklısın. Yalnız bütün bir ömür Cota' da geçecek diye korkuyorum. :D

umarım öyle bi şey olmaz, oyun oynanmaz zaten... eminim çok daha fazla XP gelecektir level 70'te başka yerlerden diye düşünmek istiyorum
  • COTA iyi olmasına iyi de, item düşmüyor anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

COTA iyi olmasına iyi de, item düşmüyor anasını satayım.

cota neydi
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Crypt of the Ancients . Talk to Alaric questini alıyorsun Act I'de. Oradan bir yere giriliyordu adını hatırlayamadım. 2 tane nesne bulmamızı istiyor görevde. Mağaralardan birisi bu COTA.
  • Yazmıştım, vazcaydım sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 20 Mart 2014; 16:37:50 >
  • http://www.twitch.tv/erbayax

4b az gelir bize ^^
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.