Şimdi Ara

saatte mgm iyi midir?[lutfen yardim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerium da sordum saatleti mgm yapiyormus iyi marka midir? Tasarimi guzel ama 525 lira verilir mi? Modeli hatirlamiyorum 100. Yil saati dedi kiz mavi kordon 3 tane arka planda sayac vardi. Yuvarlak kadran.

Edit:
     saatte mgm iyi midir?[lutfen yardim]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sâki -- 1 Temmuz 2012; 17:26:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saatlerle baya haşır neşir olan biri olarak söylüyorum takımına destek olmak istiyorsan al ancak mgm taraftar ürünleri satan bir firmadır ve saatleri kesinlikle verdiğiniz parayı hak edecek saatler değildir maliyeti gayet cüzzi olmasına rağmen satış fiyatları çok yüksekdir taraftar saati almak yerine gerçekden kaliteli verdiğiniz parayı hak edecek markalar ve modellere yonelınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenix34

Saatlerle baya haşır neşir olan biri olarak söylüyorum takımına destek olmak istiyorsan al ancak mgm taraftar ürünleri satan bir firmadır ve saatleri kesinlikle verdiğiniz parayı hak edecek saatler değildir maliyeti gayet cüzzi olmasına rağmen satış fiyatları çok yüksekdir taraftar saati almak yerine gerçekden kaliteli verdiğiniz parayı hak edecek markalar ve modellere yonelınız.

Sagolun hocam kontrol etmek ancak aklima geldi kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estağfurullah faydamız olduysa ne ala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.