Şimdi Ara

Saatvesaat.com'da %70e varan indirim ve üstüne 20 TL indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
5.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saatvesaat.com.tr sitesinde %70'e varan gerçek indirimler mevcut. Ben de tesadüfen gördüm. Fiyatları kıyasladım gerçekten uygun f/p ürünler mevcut.
    Bence bir bakın derim.
    Ayrıca yeni üyeliklere 20 TL çek veriyor. Sepete attığınızda otomatik düşüyor. 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli üstelik kargo ücretsiz!
    Bakmakta fayda var :)
    Yorum yazarsanız iyi olur, herkes faydalansın.

https://www.saatvesaat.com.tr/indirimli-saatler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feumarte -- 3 Ocak 2017; 20:12:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trexin

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/citizen/CCA009/PD/

eco drive mekanizma var. iyi duruyor

eco drive olunca ne oluyor? Bu model gerçekten ilgimi çekti piyasanın da çok altında fiyatı var ama hiç inceleme videosu yada kola duruş fotoğrafı bulamadım alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

Yeni kayıta verilen 20 tl dışında başka indirimi var mı Avantajix, hopi filan var mı acaba?

not: aldık bakalım 267 tl ye inşallah beğenirim. Beğenmezsem iade etme şansım var değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 5 Ocak 2017; 20:43:20 >

• Solar saat diyebiliriz. Işık altinda sarj edilebilir bataryasina enerji depoluyor.

Bu paraya fazlasiyla degecegini dusunuyorum. 2 hafta kadar once g shock aldim. Bunu gorunce de elim gitti ama vazgectim.

Bu saatlerin uzun sure bekledigini dusunuyorum. Tek olumsuzluk bu olabilir. Kozmetik acidan iyice inceleyin derim.
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Ben de aldım ancak ürün kodu muhtemelen yurtdışında farklı. Türkiye'ye özel saat olacak hali yok
    İade tabiki edebilirsin.Bakalım gelsin inceleriz.
  • Parayi yatiracaksiniz sonra urun kargolandi gorunecek. Size gelmeyince arayacaksiniz aksama gonderiyoruz diyecekler aksam arayacaksiniz yarin gonderiyoruz diyecekler yarin arayacaksiniz biraz sıkıştirinca urun kalite kontrolden gecememis diyecekler diyecekler diyecekler...
  • Fossil saatlerde öyle böyle değil acayip geçirmişler. Aman dikkat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

quote:

Orijinalden alıntı: trexin

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/citizen/CCA009/PD/

eco drive mekanizma var. iyi duruyor

eco drive olunca ne oluyor? Bu model gerçekten ilgimi çekti piyasanın da çok altında fiyatı var ama hiç inceleme videosu yada kola duruş fotoğrafı bulamadım alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

Yeni kayıta verilen 20 tl dışında başka indirimi var mı Avantajix, hopi filan var mı acaba?

not: aldık bakalım 267 tl ye inşallah beğenirim. Beğenmezsem iade etme şansım var değil mi?

Görsel olarak aratsanız çok rahat sonuç alırdınız
    citizen eco drive CA0286-08E

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Saat güzel fiyatı da makul ama araştırırken dikkatimi çeken bir şey oldu. Yabancı sitelerde ki saat fotolarında saatin alt tarafında yazan "JAPAN MOVT" ibaresi sitedeki saat resminde yok. Sonuç: Benim açımdan risk almaya gerek yok.
  • Saati alan olursa buraya dönüş yapabilir mi? Ona göre sipariş geçeriz. Saat güzel duruyor
    Sizin saat geldi mi? Bana gelen giden yok hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Sizin saat geldi mi? Bana gelen giden yok hala...

Kargoya bugün verildi. Bazılarına gelmiş çoktan ama mağazadaki teşhir ürünleri yolluyorlar gelenlerde ufak çizikler var deniyor. Bir de bazı citizen ler çakma sanırım arkadaki yazıları orjinallerden farklıymış ama benim aldığım modelde öyle bir sıkıntı yok gibi tek sorun çizikli mi gelecek çizik olacaksa altta mı yoksa camda mı olacak. Bu arada kutusu da orjinal citizen kutusu değil Saat&saat in kutusuyla geliyormuş.
    Ben de hala hazırlanıyor yazıyor. Tek bir çizik olsun iade ederim. Tüketiciyi yanıltamazlar oraya yazsalardı madem...
  • Benim beyaz saatim geldi sararmıştı. İade edeceğim sanırım.
  • mağazada da indirim vardı. site ile aynı indirimler, aynı fiyatlar.
  • saat geldi sorunsuz sayılır bir tek beyaz kısmında hafif siyahlık var ama rahatsız etmiyor. Saat& Saat kutusuyla geliyor ve citizen ile alakalı hiçbir kağıt yada belge yok. Değişim kartı, garanti, hediye paketi, torba, dergi filan gelmiş. Bari kullanma kılavuzunu yollasalardı hala mesela chronographlar nasıl çalışıyor çözemedim. En üstteki tuş saati durduruyor eco drive ile alakalı sanırım. Orta tuş saat ve tarih ayarı. Alttaki tuş ise saniye sıfırlama tuşu. Kordonu hiç beğenmedim çok sert zor takılıyor. Saatte fosfor var gece sıkıntı olmaz. İade etsem mi kararsız kaldım 270 e daha iyisini bulamam. Amazon'da bile fiyat olarak daha düşük olan modeli 400 e filan geliyor vergiyle. Forumda alan başka biri foto atmış temsili onu koyuyorum.

• Nisan ayında 560 liraya 9 taksit ile Korupark Saat&Saat ten aldığım Fossil 687 lira olmuş.

Bu fiyat %20 indirimli hali
  • Teşhir ürün yolluyorlar bilginiz olsun.
  • o indirimli fiyatlar bile pahali listedeki modeller icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaşım adana saatvesaatden bir saat almıştı bozuldu bayağı bir süre servisde kaldı arkadaş yenisini istedi yenisi olmayınca üzerine para verip başka saat almıştı ve arkadaşın eski saatini internet üzerinden tekrar satışa çıkardılar iade edilmeden önce stokda gözükmüyordu iadeden sonra adanada 1 adet gözüküyordu yani tamir görmüş saati sıfır diye birilerine sattılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.