Şimdi Ara

SABAH 09.00 DA ECZANEMİZİ ACTIM SAAT 23.00 OLMAK ÜZERE HALEN ECZANEDEYİM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olum eczaneler belli saat aralığı çalışmıyo mu? Burdakiler 7 de kapatıyo hepsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo maaşım yatmamış bugun değilmiydi maaş günü ?

• Beni İşe Al Günlük 10 Liraya Kölen Olurum

• Dikkat ediyorum, konuyu başlatan arkadaşın iki lafından biri ya parayla ilgili ya da bayanlarla. Şimdi para konusunu hadi bir kenara atalım, açtığın konularda diyorsun ki "İnsanın iç güzelliğine önem veren kızlar var mı?", "Kızlar bana bakmıyor ne yapabilirim?" vs.vs. bu böyle uzayıp gidiyor. Şimdi yine sağa sola laf edeceksin ama sana sormak istiyorum "Sen bir kız olsan, kendinle arkadaşlık kurar mıydın?" ya da bi kız babası olduğunu düşün, "Senin düşünce yapındaki birisiyle kızın evlense mutlu olabilir mi?"

Asıl üzüldüğüm nokta ise şu, geçmişten günümüze eczacılık fakültesi en yüksek puanla yerleşilebilen bölümler arasında, gerçekten insanlar çok çalışarak orayı kazanıp o fakülteyi bitiriyorlar ama bu insanlar üniversitelerinde, okullarında öğrendiklerinin dışında "HAYAT" denilen kavramı öğrenmeden mezun oluyorlar. Yıllardır market, havayolu ve e-ticaret sektörleri başta olmak üzere iş hayatının içerisindeyim, bir çoğunuzun hayal ettiği okulları, bölümleri bitiren arkadaşlarla çalışma fırsatım oldu ama çok üzülerek belirtmek istiyorum ki bu arkadaşlar yalnızca ders başarılarıyla bir yere gelebileceklerini düşünüyorlar. Hepsi "Ben ne zaman müdür olacağım?" sorusunun peşinde, oturup konuşmaya çalışsan iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar. Bugün Kim Milyoner Olmak yarışmasını açın izleyin, hepsi diyor ki şöyle mezunum, şöyle iyiyim, şöyle derece yaptım, şöyle mükemmelim. Ya kardeşim sen nazar boncuğunun rengini bilmiyorsan, goralı'nın bir sandviç çeşidi olduğunu bilmiyorsan, "Bulutların üzerinde gezmek" deyiminin ne manaya geldiğini bilmiyorsan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın hangi tarihte yapıldığını bilmiyorsan inan ki git bana Nobel'i getir, gözümde zerre kadar değeri yok.

Arkadaşım; evet dünyanın en iyi ülkesinde yaşamıyoruz; kişi başı milli geliri, eğitim düzeyi, sosyo-ekonomik şartları, siyasi koşulları belli olan bir ülkede yaşıyoruz bunu kabul ediyorum ama bu koşulları düzeltmek için biz ne yapıyoruz, sen ne yapıyorsun? Bunca yıllık tecrübeme dayanarak sana söylüyorum ki sen vaktinde istemediğin bir bölümde okudun ve istemediğin bir işi yapıyorsun ve sen mutsuz olduğun içinde istiyorsun ki herkeste seninle aynı şartlara sahip olsun, hatta diyorsun ki ben bunca yıl dirsek çürüttüm okudum, okumayan birine her şey müstahak!

Belki bunu söylemek bana düşmez ama çok yanlış yoldasın. ALLAH gecinden versin insan öldüğünde tabutunu taşıyacak omuzlara da ihtiyacı var.

• T
    U
    R
    B
    O

• quote:

Orijinalden alıntı: Corpax

Beni İşe Al Günlük 10 Liraya Kölen Olurum

40tl vericem hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

T
    U
    R
    B
    O

• Sen hiç gülmeyecekmisin be turbo ?
  • NEDEN HOCAM

• Forum ne hale gelmiş. Şu değişiğe yalakalık yapan adamlar var. İlginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: İkaz Edici Biraderler

Gürcüstandan toprak aldık eyer eczane açmak istiyorsan oraya aç hocam

NEDEN HOCAM ?

• Biri sana dava açıp sağlam para kaldırdığı zaman yine diyecek misin "1000 lira maaşla haftanın 7 günü 15 saat çalıştırılacak adam arıyorum" diye.
  • E
    EY
    EYE
    EYER
    EYE
    EY
    E

• quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

Biri sana dava açıp sağlam para kaldırdığı zaman yine diyecek misin "1000 lira maaşla haftanın 7 günü 15 saat çalıştırılacak adam arıyorum" diye.

EN FAZLA MAHKEME 3000TL YE HÜKMEDEBİLİR BU DA BENİ ETKİLEMEZ!!!

• hay eczanene....

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Biri sana dava açıp sağlam para kaldırdığı zaman yine diyecek misin "1000 lira maaşla haftanın 7 günü 15 saat çalıştırılacak adam arıyorum" diye.

Sen öyle san.Hukuktan zerre anlamıyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Sen öyle san.Hukuktan zerre anlamıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edson

Forum ne hale gelmiş. Şu değişiğe yalakalık yapan adamlar var. İlginç.

HOCAM BEN DEYİŞİK DEYİLİM

• Gürcistandan eleman getirsene turbo.Bakarsın kız kardeşi vardır onu da senle evlendiriler kayinçon olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.