Şimdi Ara

Sabah ağızdaki iğrenç tad, koku? Beyaz dil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, şimdi çoğunuz bunun normal olduğunu söylese de, normal olan bir durum yok. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, dişlerine gerekli bakımı gösteren, dişleri bembeyaz olmasa da beyaz olan, elinden geldiğince ağız temizliğine dikkat eden biriyim. Lakin gelin görün ki, 2-3 senedir böyle bir problemle karşı karşıyayım. Her ne kadar gece yatarken dişlerimi fırçalasam da, sabah sanki bok yemiş olarak uyanıyorum. Genel de, birisi uyku arasında gelip bir şey soracak olursa cevap vermem yada uyandığımda bir şey yiyene dek kimseyle konuşmamaya dikkat ederim. Karşı tarafın, ağzımdaki kokuyla mahrum olmasını istemiyorum...

Sonrasında, bir şeyler yedikten sonra biraz kendime gelirim ve öyle konuşurum. Kahvaltıdan sonra tabii ki eser kalmıyor. Lakin, gün arasında mesela bir şey yemesem uzun süre yine bu iğrenç tad gelip beni buluyor. E tabi sürekli bir şeyler yiyemeyeceğim için de bu benim için sorun teşkil ediyor. Sabah ki kadar ağır olmasa da yine de iğrenç bir tad arkadaşlar.

Dilime baktığınızda, genelde üstü böyle beyaz oluyor ve kırıklar oluyor üzerinde. Yarılmış gibi, nasıl anlatılır bilemedim şimdi. Şunu itiraf edeyim ki, kötü görünüyor arkadaşlar. Genelde, arkadaşlarımın tavrı dilimi gördüğünde, o nasıl dil gibi sorular olur...

Bilmiyorum, belki aranızda benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar vardır. Bir şeyler bilenler, bilgi aktarımında bulunup yardımcı olurlarsa çok müteşekkir olurum, iyi forumlar

• Reflü olabilir doktora görünün derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abu34

Reflü olabilir doktora görünün derim.

O olabilir mi ki? Dediğim gibi 2-3 senedir böyle bir sorun yaşıyorum ve şuan daha ileri bir durumda olmaz mıydı reflü olsa? Bir de reflü olanlarda yanma felan oluyormuş, ben onu yaşamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağzıma Kan Tadı Geliyor.. :S
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.