Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SABAH FIRSATI - ZorePremium Apple Watch Kordon 44mm Uygun Fiyat.! Satın Al 26 Mayıs 2024 10:33 1 1 SABAH FIRSATI - ZorePremium Apple Watch Kordon 44mm Uygun Fiyat.! ZORE PREMİUM AKSESUAR APPLE WATCH BEYAZ RENK KORDONMerhaba, ürünü Zore Premium aksesuar'dan almıştım. Zore markasını bilen bilir, piyasadaki en kaliteli telefon kılıfları ve aksesuarlarını satar. İyi de para vermiştim bu kordon için.Ürünü çok az kullanabildim, sıfır gibi kutusunda durmaktadır.Kutusuyla beraber gönderilecektir.44mm-45mm-49mm tüm Apple Watch saatler ile uyumludur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 499 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI HOMEPOD MİNİ XBOX GAME PASS PC KODLARI xx TL [1 AYLIK] [STOK BİTTİ] SABAH FIRSATI - ZorePremium Apple Watch Kordon 44mm Uygun Fiyat.! iPhone 13/14 Magsafe Kılıf // Apple Watch Fırtına Mavisi Kordon [UYGUN FİYAT]