Bildirim
Sabah Gazetesi : 'TOGG paniği erken başladı' (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1FEA0C6B -- 28 Aralık 2019; 19:26:17 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tesla ve elektrikli araçların üretiminde hızlı davranan birkaç şirketten sonra değişimin hızlı geldiğini gören VW ve Honda zaten tüm planlarını değiştirip erken üretime başlamak için çalışmaya başladılar. Emisyon standartlarındaki değişim de erken üretime zorlayan sebeplerden biri.
Bu konuyu bu şekilde haberleştirmenin amacı belli. Allah akıl fikir versin demekten başka yapacak şey yok. -
-
18 yıldır hiç bi üretim yapılmayan ülkede ilk üretimi 2022 yılında yapacağız almanlar ise yani volkswagen 1937'den beri üretim yapıyor neyin kafasında bu malum seçmenler anlamadım
yerli otomobilide adım gibi eminim en az 250.000 tl'den çıkarcaklar vergiler ile birlikte alamayacak şeye amin diyorlar birde :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 28 Aralık 2019; 20:51:33 > -
Bu başlığı açanın zihniyeti Devrim arabasına karşı dolaylı yoldan muhalefet eden basındaki haberlerin tıpkı aynısı. Konudaki mesajlar tıpkı o zamanın haberleri gibi, gibi değil tıpkı aynısı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar da abartmayın! Habere bak.
İzlemez olaydım. Bir saç telim daha beyazlamaya başladı. -
Isin en kotu tarafi da ne biliyor musunuz?
Bu tip sacma haberlere inanan milyonlarca insan var bu ulkede -
Teslanın da tek derdi bizim yerli otomobil, elon musk ağlıyormuş şu an 😂
-
-
Gene saçmalamışsın asau. Haber mantıklı ve gerçek mi yani? -
Bir yorum, sadece bir yorumun mantık dolu olsun bequote:
Orijinalden alıntı: asau
Bu başlığı açanın zihniyeti Devrim arabasına karşı dolaylı yoldan muhalefet eden basındaki haberlerin tıpkı aynısı. Konudaki mesajlar tıpkı o zamanın haberleri gibi, gibi değil tıpkı aynısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 29 Aralık 2019; 2:20:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet elleri ayakları titremiş haberi duyunca.
Seferberlik ilan etmişler fabrikayı arıyorlarmış bombalamak için. -
togg bugün satışa çıksa
250.000 TL'den aşağıya çıkmaz !!!!
yerli dediğin oto 18.000 - 20.000 TL'den satılmalı. -
çok çalışquote:
Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A
Videoyu izleyince ağlayasım geldi.Bu ülkede doğmak için bir önceki hayatımda ne suç işledim acaba?
Alıntıları Göster
çok kazan
az harca
ikametini değiştir
nerede ikamet edersen oraya göre vergilendirilirsin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X