Şimdi Ara

Sabahattin Zaim Universitesi hakkinda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
6.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilim yayma vakfı cemaatinin kurduğu üniversite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haydada H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce hazirlik okumali miyim ?

• Birkardesiniz kullanıcısına yanıt
    İzü’de hayır. Ama hazırlığı iyi olan okullarda okunur hocam.

Eğitimi iyi midir? Mezun olduğumda iş bulabilir miyim? Öğrencilerin öğretmenlerin görüşlerini vs yoksayarak söyleyin lütfen. İş bulmakta dezavantajım olabilir mi?
  • Olur, olmasa yatay geçiş yapmakla uğraşmazdım. Tam bursluysa gelme. Ücretliyse de yani bütçeni az daha zorlayabiliyorsan bir tık üst okula git.

• Hukuk fakültelerinde eğitim aşağı yukarı aynıdır. İzünun sınavları da zordur, hocaları da genel itibariyle iyidir. Medeni ve idare hariç tüm derslerde hocalar iyidir ama seçmelilerde süründürüyorlar mesela.

• Dediğim gibi ortam ve meslekteki dezavantajı hariç hatta güzel de bi okul. Kampüsü şirin ve güzel. Yeni kütüphnesi harika vs. Ama birkaç hoca öğrenci düşmanı. Her okulda vardır gerçi bu. Ama dezavantaj kesin yaşanır bence

• ilk 1000'e girip izü'de okumak net aptallık. isterse 5k versin çalıştığın derslere yazık.
  • Kardeşim ben o üniversitenin tam karşısında oturuyorum sor istediğini ailem de bana orayı yaz diyolar ama sevmiyorum burayı ve ünin yeri kötü halkalı gibi bir yerde hiç aktivite yok tam ünin karşısında çamlık parkı var baya büyük onun dışında hiç bişe yok
  • ve istanbul'un güzel yerlerine gitmek istesen baya uzak en basitinden taksime gitmek istesen en kötü 1 saatten fazla sürüyor hele birde trafik varsa 2 saat banko aklın varsa gelme üniyi ben bilmem içinde olanları ama dışardan gözlemlediğim bu konumu falan kötü halkalı gibi bir yerde hiçbir şey yapamazsın liseden farksız olurr
  • Berk Kaya B kullanıcısına yanıt
    Kardesim ne yazayım bilmiyorum

Hocam egitimi kampusu vs iyi diyorsun ama is bulmakta dezavantaji var diyosun egitimi iyiyse neden is bulmasi zor olsun?

• Yukarılarda yazdım. İsmi çıkmış bir kere. Özellere karşı zaten önyargı varken daha da beter durumda. Ayrıca hukukta eğitm farkı çok olmaz yani top üniler hariç

Hakimlik savcilik dusunen biri icin dezavantaj olmaz herhalde degil mi? Bi ornek var mi gidip de is bulamayan tanidiginiz? Daha fazla para almak icin zorluk falan cikardiklari oluyor mu?

• Devletlerde önün daha açık hakim savcılıkta. İlk mezunlarını bu sene verdi zaim. Ama yine de stajlarda yaşadığım şeyi yazdım yukarıda

• Sabahattin zaim kimdir?

• Up up

• Buyrun hocam.

• Yoğurtlu Ayran2.0 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam Sabahattin Zaim, Psikoloji filan mı yazıcaksın? Bu okulun adını aldığı adamın psikolojiye bakış açısıyla ilgili bir araştırma yap yazmazsın zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.