Şimdi Ara

Sabahtan beri aynı şarkıyı dinliyorum, sizce nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Slayer_

quote:

Orjinalden alıntı: :HAKAN:

quote:

Ne saygı kalmış ne başka bişey bu insanlarda ...

, bir hatamı işledik...

Yok hocam canım zaten sıkkın bir kadehe ortak olayım dedim gelen meseja bakın

dsotum siler misin lütfen yazını

zahmet olmazsa.güzeldir tamam ama cok yer kaplıyo ve türkülerin için olmuyo.
    yine de senin kararın tşkler iiy geceler

HAYDA ARKADŞIM BEN KABAHAT ETTİM BURDA.TERS BİŞEY VAR MI SENCE...

TÜRKÜ KOYUYORUZ SEN MEGADEATH KOYUYOSUN RİCA ETTİM İSTERSEN KALDIRMA DİYE DE BELİRTTİM.
    TAMAM VİDEOSUNU KOY AMA SÖZLERİNİ DE KOYUYOSUN VE COK YER KAPLIYO.
    ENTERESAN.

BURDA NE SAYGISIZLIK İŞLEMİŞİM LÜTFEN SÖYLE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 1 Ekim 2008; 2:02:20 >

• Neyse ya boşverin, varsa güzel türküleriniz, parçalarınız video şeklinde koyup paylaşalım.
  • Arkadaşın verdiği video bende görünmüyor ben içten bir parça olarak bunu kabulettim ve beni duygulandıran bir parçayı aynı konuda paylaştım konuyu açan arkadaş rahatsız olmadıda siz mi rahatsız oldunuz_? kendi fikir ve görüşlerinize saygı istiyorsanız önce insanların görüşlerini saygılı olmayı öğrenin ! o hale gelmişsiniz ki sizi tatmin etmeyen birşey için şahsi mesaj yazıp paylaşımımı sildirmek istiyorsunuz...

• İŞTE KARAKIZveledin biri videosunu koymuş simge durumunda küçültüp öyle dinleyin

sayın slayer güzel bi gün geçirdim ve bu güzel günün bozulmasını istemiyorum bugun bayram.ben sadece dedimki kaldır mısın onu çünkü şarkı sözünü koymuşssun ve biz bu şarkıyı nasıl sözünden anlarız hadi videosunu koysan neyse.yine de karar sana kalmış.ha yok arkdaş dersen ben naapabilirim sana hiç bişey.sana pm den küfür etmişim lanlı nunlu mu konusmusum sadece rica etmişim.burda ne bi ego tatmini ne de bi dayatma var.
    lütfen yorumlarımızı yazarken dikkat edelim.senin moralin bozuksa benimde bozuk saygılı olalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 1 Ekim 2008; 2:09:40 >

• quote:

Ne saygı kalmış ne başka bişey bu insanlarda ...

saygısızlık ettiğimiz yok sadece verdiğin örnek çok uyumsuz ve konuyu gölgeliyordu Megadeth dinlemeyi seviyorsan buna lafım asla olmaz dalgada geçtiğim yok
  • Oktay parça süper de bizi taşlamasınlar çağ dışı kalmış bunlar diye.
  • quote:

Oktay parça süper de bizi taşlamasınlar çağ dışı kalmış bunlar diye.

yok be abi ne yaparlarsa yapsınlar.tükü dinlemeyen adam olur mu ya.ne kadar geniş bi tükü yelpazemiz var aslında.her yörenin kendine özgü bir sürü türküsü.ve acıga cıkmamış bir sürü parça.biz hala batı yanlısı şarkıların sevdasındayız.tamam saygı duyarım fakat.türkü olan yere yapancı bi parçanın girmesini de istemem yukarıda belirttigim gibi.

neyse türkü dostları türküye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 1 Ekim 2008; 2:12:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

quote:

Oktay parça süper de bizi taşlamasınlar çağ dışı kalmış bunlar diye.

yok be abi ne yaparlarsa yapsınlar.tükü dinlemeyen adam olur mu ya.ne kadar geniş bi tükü yelpazemiz var aslında.her yörenin kendine özgü bir sürü türküsü.ve acıga cıkmamış bir sürü parça.biz hala batı yanlısı şarkıların sevdasındayız.tamam saygı duyarım fakat.türkü olan yere yapancı bi parçanın girmesini de istemem yukarıda belirttigim gibi.

neyse türkü dostları türküye devam

Aynen o kadar çok türkü varki.

Fırsat buldukça paylaşmaya çalışacağım, hepinize iyi geceler...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.