Şimdi Ara

sabahtan beri internet yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çağrı merkezinde çalışan kişiler , yaklaşık 6 ay ila 1 sene sonra duyma problemleri ile doktora başvuruyor. Son derece kötü bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: numberone_0

işte sorun orda.ttneti aradığım zaman hızınızı düşürmüşler kotayı geçtiğiniz için biz bi işlem yapamayız diyorlar.anlamadım yani bu işi,kotayı geçmişsem ki geçtim hızım niye 6 mb? ben manuel olarak düşürebilirmiyim hızımı bi şekilde.

Fiziki hat değerleriniz kötü, Akk ile ilgisi yok. Tabi siz bunu Mh'lere anlatmaya çalıştığınızda salak ayağına yatmaları çok normal. Hatta Belkide ayak yapmıyorlardır.

Diyorumki , 6mbit hız var 8e çekebilirmiyiz destekliyormu destekliyor. E 8e cıkartın akkye girmişşiniz ay sonunda düzelir

Bu Mh görüşmeleri için bir site veya sabit başlık açmak lazım. Mizah ve rezil duruma düşürme kültürümüz gelişsin.

Bitanesi var , telefonda konusuyorum kadın bana bagırma diyor sinirlendirdi iyice kadın bana bağırmaya başladı bağırarak konuşuyor verdim ayarı tabiki

O değilde bunlar bu mesleğe 3 kuruş maaşla nasıl taamül ediyorlar? Ayda 3000 lira versen yinede düşünürüm bu işi. Git simit sat daha fazla kazan, daha az günaha gir ve hiç küfür yeme. Çok daha onurlu bir kariyer olur hem.

Bir daha aramadım ttnet mh yi. TTnet destekten numarayı bırakıyorum arasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Çağrı merkezinde çalışan kişiler , yaklaşık 6 ay ila 1 sene sonra duyma problemleri ile doktora başvuruyor. Son derece kötü bir durum.

Yine iyiymiş. Ben bu kadar intizar ve günaha giren Mh'ler için kötürüm kalma riski olduğunu düşünmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.