Valla ben yemek işini çözdüm o yüzden hepsi cebe hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Valla ben yemek işini çözdüm o yüzden hepsi cebe hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Size attim bende ozel mesaj almak istemiyor diyo sufirst grubu var wpde instadan bulun gelin ordaki mert benim jordan logolu yazarsiniz wpden . Konusuruz hocam ozel ders hiç benlik değil de arkadas 2 haftada 500 600dolar katlamis kriptodan ben ufak ufak takiliyordum ona sarcam belki para lazim unide. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanmıyorum ama 20 gün çalışsan 200 eder ki ben de direkt 200 diye duymuştum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten en iyi araba arkadasin sevgilinin arabasi hocam tekne muhabbeti gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rakamlar fena değil hocam aciklansin detayli konuşuruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yazdın mı hocam attığım hesaptan acaba instan yoksa da açıklanacak zaten haberleşiriz bir şekilde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kriptodan tak diye 500dolar gelecek de tatmin olmayacam hocam (: yapmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yerleştiniz mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |