Şimdi Ara

SABİHA GÖKÇEN OTOPARK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
13.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirm

quote:

Orijinalden alıntı: reaper11

MERHABA ARKADAŞLAR, BEN SABİHA GÖKÇENE YAKIN BİR OTOPARKI KULLANDIM. VİAPORTUN YANINDA 5 YILDIZLI CROWNE PLAZANIN ALTINDA, ÜSTÜ KAPALI OTOPARK, GÜVENLİKLİ. GERÇEKTEN ŞAHANEYDİ. HERKESE TAVSİYE EDERİM. İNTERNET ÜZERİNDEN REZERVASYON İLE GİTTİM. GİTTİĞİMDE VIP WOLSWAGEN CARAVELLA ARAÇLARI İLE BENİ KARŞILADILAR DAHA SONRA HAVAALANINA ÜCRETSİZ OLARAK TRANSFERİMİ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE SAĞLADILAR. HERKESE TAVİSYE EDERİM FİYATI DA ÇOK UYGUNDU.

24 SAATE KADAR 9 TL....

DAHA ÖNCE PEGASUS VE İSPARK KULLANDIM ONLARDAN KAT KAT KALİTELİ BİR YER. İNSANLAR GÜLER YÜZLÜ VE VALİZLERİNİZİ ALIP ARACA YÜKLÜYORLAR..

www eotopark com diye adresleri var inceleyebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle konuyu uzun zaman sonra hortlattığım için özür dilerim fakat yaşadığım deneyimi paylaşırsam benden sonra bu mesajı okuyanlar için faydalı olur düşüncesindeyim. Kısa zaman önce yukarıda ki arkadaşın bahsettiği otoparka rezervasyon yaparak gecenin bir vakti için gittim. Girişteki arkadaş hoş olmayan bir üslupla girer girmez anahtarı bırakmazsanız hemen geri çıkabilirsiniz gibi bir cümle kurdu. Bende sitede böyle bir bilginin bulunmadığını söyledim fakat arkadaş işine gelirse gibilerinden bir tavırla umursamaz davrandı.Tabi uçağa yetişmemiz gerektiğinden içime sinmeye sinmeye kabul ettim. Sonrasında otopark giriş fişi alınan makinede kağıt sıkışması oldu ve bana fiş veremedi. Makineyi açmak için anahtarı istediğinde de diğer arkadaş anahtarı atarken arabamın camına düştü. Cama bişey olmadı fakat ben sinirlenerek arabayı bırakmak istemedim ve çıktım. Bu sırada anahtarı cama atan arkadaş iyi bişey yapmış gibi gülüyordu ve bir özür bile dilemediler. (Arabama gözümün önünde böyle davranan adamlar ben gittikten sonra neler yapar düşünemiyorum.) Daha sonra ne yapacam diye düşünürken aklıma ispark geldi ve oraya gittim. Son bir kaç araçlık yerleri kalmışken park ettim. Servisleri de varmış hemen binip rahat bir şekilde havalimanına gittik. İlk gittiğimiz otoparka göre ispark personeli melek gibi geldi bana :)
    Sonuç olarak yaşadığım tecrübeden dolayı yukarıda adı geçen otoparkı kesinlikle önermiyorum. Otoparkı forum aracılığıyla bulduğum için yazma ihtiyacı duydum.

Hoşçakalın.

Bu yorumu görmeseydim burayı tercih edecektim. İspark veya Pegasus'un otoparkına bırakmaya karar verdim. Teşekkürler.

• nkA kullanıcısına yanıt
    aynen buraya kesinlikle park etmeyin. ispark çok daha ucuz ve güvenli.
  • Ben bu bahsedilen otoparka (atlantis avm altındaki) 2 kere aracımı bıraktım. Kesinlikle anahtar vermedim ikisinde de, öyle bir konu bile geçmedi. Zaten boş olan yere bırakıyorsunuz. Servis aracı ile havalanına bırakıyorlar. Dönüştete aradım, zaten araç dışardaymış. Direkt gidip bindim. Bir sorun yaşamadım.

İnternetten rezervasyon ile 8 tlydi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay33

aynen buraya kesinlikle park etmeyin. ispark çok daha ucuz ve güvenli.

hocam ispark sabiha gökçen şu an ne kadar günlüğü. herhangi bir indirim var mı acaba.
  • atlantis avm altındaki avrasya otopark günlüğü 10 tl olmuş. Bir de saygısızlık yapmışlar arkadaşa.
    Bu durumda sadece ispark ve pegasus kalıyor.
    Var mıdır alternatifi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sprtv

atlantis avm altındaki avrasya otopark günlüğü 10 tl olmuş. Bir de saygısızlık yapmışlar arkadaşa.
    Bu durumda sadece ispark ve pegasus kalıyor.
    Var mıdır alternatifi olan?

Arkadaşlar bende geçen haftaki tecrübemi aktarayım ATLANTİS otopark ile ilgili,
    pazar sabahı uçağımız vardı gittik bizi bıraktılar neyse sorunsuz gittik dedim iyi neyse akşam döneceğiz arayım dedim olay burda başladı ,
    Uçak Rötar yaptı 12.30 sularında Sabiha Gökçene indik aradık abi dedi araç çıktı geliyor dedi bizi valenin önünde bekleyin ,
    15 dk sonra valenin önüne geçtik beklemeye başladık bizle 1-2 kişi daha geldi dedik geliyorlarmış,
    Bekle bekle araç yok aradık abi dedi polis çevirdi iyi tamam dedik saat oldu 01.25 adamlarda tek araç var büyük bi ford minübüs bekleki gelecek kapıda millet birikti bizle beraber tekrar aradık abi araç yakıt almaya gitti , saat oldu 01.55 oldu sonunda bi araç böyle sanki bedava yapıyor tavırlarla geldi bindik sıkış sıkış,
    adamlar sanırım manavdan gelmiş yeşil soğanı açık poşetle yığmışlar sanırsın yumurta haşlayıp ortam yapacaklar.
    Sordum dedim neden geç kaldınız abi dedi yakıt aldık iyi dedik 10 dk sonra diğeri demesin mi bak yakıt ışığı yanıyor yolda kalmayalım diğer aman ses etme diyor neyse vardık aracı aldık tam çıkıcaz turnike bozulmasın mı bide orda bekle saat oldu 2.35 sinirden tabi bi hal olduk ve o an dedim ucuz etin yahnisi misali benim için ve o gün gelenler için son oldu burdan herkeze söylüyorum sorunda bi muhattaop bile yok .
    Kesinlikle ATLANTİS AVM OTOPARKDAN UZAK DURUN...!!!

• netten kullanıcısına yanıt
    Size denk gelmiş 7.8 kere deneme fırsatım oldu gayet sorunsuz. En fazla onbeş dakka beklemişimdir.

Çalışanlar da gayet düzgündü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haftasonu 3 günlüğüne kullandım ATLANTİS AVM otoparkını.

Avrasya Taşımacılık işletiyor sanırım.

Rezervasyonlu gittim. GÜnlük 9 TL. Rezervasyonsuz olursa 10 TL oluyormuş.

Yıkama isterseniz anahtar bırakın dedi, yoksa anahtar sizde kalıyor.

Otoparkta biraz oyalandım, sevis şoförü geldi, abi seni bekliyoruz dedi.

Dönüşte gece 1'de aradım, 10dk sonra havalimanındaydı servis.

İlk tecrübe olarak sorunsuz geçti...
  • Güncel bilgiler...
    Merak edenlere yardımcı olur umarım...

Merhabalar bu zamanlarda gsm şirketlerinin özel indirim kodları oluyor.. bu kodlar ile havalimanı otoparklarında indirimli parketme olanakları oluyor bir kontrol edin isterseniz.

bu Atatürk havalimanı için

http://www.ataturkhavalimaniotopark.net/ aracı park ettiğiniz an ücretsiz servisde mevcut..

Bu da sabiha gökçen havalimanı için.
    http://www.bersupark.com/ 24 saat 10 tl
    işpark var 8 tl günlük..
    http://ispark.istanbul/ispark-thy-isbirligi/

http://www.avrasyaseyahat.com.tr/ 9 tl günlük ücretsiz serviside var...

birde şu yazıyı gözden geçirin derim...

http://www.kutubaligi.com/sabiha-gokcen-havalimani-ucuz-otopark/

İyi forumlar

• Sabiha gökçen uçuşları için yaşadığım otopark deneyimimi paylaşmak istiyorum. İnternetten rezervasyonla Atlantis otoparkına ailemle birlikte gittiğimde 3 . Sınıf bir otopark olduğunu fark ettim fakat alternatif bir yer ayar almadığım için bırakmak zorunda kaldım sadece bir araçları olduğu için aynı anda 6 kişiden fazla yolcu alamıyorlar ve başka yolcular varsa ve sizden önce gitmişlerse beklemek zorundasınız dönüş bir facia zaten en az 45 dakika beklemeyi göze alın hele üslup tam mafya vari bir yer biz beklerken isparkın araçları üçüncü turlarını yapıyor lardı ilk ve son tecrübem olacak ispark bundan sonra tek adresim olur gibi duruyor ama sinirleriniz güçlü ise avrasyayıda deneye bilirsiniz

• http://www.havapark.net/?gclid=CPONqJ6ootUCFW4A0wodAF0HzA

Günlük 5 TL çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ghio

Sabiha gökçen uçuşları için yaşadığım otopark deneyimimi paylaşmak istiyorum. İnternetten rezervasyonla Atlantis otoparkına ailemle birlikte gittiğimde 3 . Sınıf bir otopark olduğunu fark ettim fakat alternatif bir yer ayar almadığım için bırakmak zorunda kaldım sadece bir araçları olduğu için aynı anda 6 kişiden fazla yolcu alamıyorlar ve başka yolcular varsa ve sizden önce gitmişlerse beklemek zorundasınız dönüş bir facia zaten en az 45 dakika beklemeyi göze alın hele üslup tam mafya vari bir yer biz beklerken isparkın araçları üçüncü turlarını yapıyor lardı ilk ve son tecrübem olacak ispark bundan sonra tek adresim olur gibi duruyor ama sinirleriniz güçlü ise avrasyayıda deneye bilirsiniz

O zaman crowneplaza BersuParkı denemek gerek. Haftasonu kullanıcam ama avraasya ile bersu arasında kaldım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.