Bildirim
sabit diskteki silinen dpsyaları tam silmek..
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evidence eliminator v6 güzel bi yazılım ben kullanıyorum çalışma şekli rastgele sıralı vb modlarla hard diskinize veri yazıyor ve geri siliniyor ve böylece yeni dosyalar yazıldığı için gizli belgeler geri gelmiyor anlatabilmişimdir inşallah -
ben bilmiyorm ole bi yontem ama fabrika formati işe yarıyor -
Bundan sonraki silmelerinde CCleaner kullanıyorsan resimdeki ayarları seç. çöp kutusunu temizlemek için sağ tıkladığında "CCleaner ile temizle" yi seç.. bu en güvenli şekil. normal silmeye oranla bayağı yavaş siler. Ben inanmıyorum ama gutmann geri getirmesi inkansız diyorlar. Askeri dairelerden onaylıymış. Listeden diğer seçenekleri de deneyebilirsin. Bunu yapan çok program var .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Let Down -- 15 Ağustos 2008; 19:10:38 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- excel"de 2 sütunu karşılaştırma düşeyara
- 503 valid rcpt command must precede data ne demek
- telefon numarasından konum bulunur mu
- filmmodu film indirme
- seçim kilitli olduğundan bu değişikliği yapamazsınız
- udf dosyası nasıl açılır
- gemini ücretli mi
- steam iade
- router ne işe yarar
- free vpn
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X