bende evde duran sabit kazık hattını kapattırmaya karar verdim,20 senelik hat telekomun sabit kazığı sayesinde kapanıyor artık,adsl yide zaten kapattırmıştım,telekom bana bedavaya verse istemem hiçbir hizmetini dahada
bende geçen sene kapadım komple ve vodafone cepnet'e geçtim tek sorun video izleyememek başka her işimi halledebiliyorum. keşke kablonet heryerde olsa ama yok :)
Kendim geçen yıl sabit kazığı ve interneti iptal ettirdikten sonra yakınımdaki dört vatandaşın sabit kazıktan kurtulmasını sağladım .İnternet alacak arkadaşlar burda bana danışıyorlar onlara vodafone cepnet pakedini öneriyorum .
aveanın ki de fena değil aslında. 1gb 3g hızında ayda 9 tl.1gb ı aşınca 4 gb 29 tl oluyor.1 gb geçmeyenler kullanabilir.vodafone hesaplı ama cok yavas
komsumun sabit hatti uzerine smile adsl 3 aylik hazir paket baglatmistim adsl aktif oldu komsumun hattini sese kapatmislar ariza kaydi olusturduk iki gun sonra hatti konusmaya acmislar komsuyada telefon etmisler komsunuz smile adsl baglatmis ceza yersiniz komsunuz sabit hat alsin onun icin kapattik telefonunuzu gorusmeye demisler komsu inanmis internetini hattimdan kapatirmisin dedi su ttnet ve turk telekom ne nekbet bir kurulusmus ya
quote:
Orijinalden alıntı: cevdetay
komsumun sabit hatti uzerine smile adsl 3 aylik hazir paket baglatmistim adsl aktif oldu komsumun hattini sese kapatmislar ariza kaydi olusturduk iki gun sonra hatti konusmaya acmislar komsuyada telefon etmisler komsunuz smile adsl baglatmis ceza yersiniz komsunuz sabit hat alsin onun icin kapattik telefonunuzu gorusmeye demisler komsu inanmis internetini hattimdan kapatirmisin dedi su ttnet ve turk telekom ne nekbet bir kurulusmus ya
internet hizmeti ayrı,ona karışamaz.yalnız hat kiminse onun adına alman gerekirdi internet hizmetini.
quote:
Orijinalden alıntı: bulcelik
quote:
Orijinalden alıntı: cevdetay
internet hizmeti ayrı,ona karışamaz.yalnız hat kiminse onun adına alman gerekirdi internet hizmetini.
bana 3 ay lazim olacagi icin almistim kendi hattim vardi kapattim ne yapalim 200 metre uzaktaki komsudan cekecegiz yada yeni hat alip 3 ay sonra kapayacagiz insanimiz saf herseye kaniyor
hepinizi tebrik ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme