Şimdi Ara

sabit Turkcell ban topici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Turkcellin avukatlığını yaptığımdan. bu konuyu ben açmak istedim. benim sadece turkcelli desteklediğimi düşünmeyin.

ilk ban benden olsun

kampuscell tarifesinin fiyatında indirim yapması yeterli. campuscell de indirim olmadığından

Turkcelle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zIrtapoz-86 -- 20 Eylül 2006; 16:06:59 >

• Ben banlamayacağım ama bir tavsiyede bulunacağım. Hazır kart kullanmayın, faturalı kullanın (ya da cüzdanda taşıyın, o sizin tercihiniz). Çünkü Turkcell santralı yoğunluk durumlarında Hazır Kart'a 2. sınıf hat muamesi yapıyor ve şebeke vermiyor. Yoğunluk durumlarında mağdur durumda kalmak istemiyorsanız önerimi dikkate alın. İsteyen bu konuda Turkcell'i banlamakta serbest tabii ki

Not: Bu konuyu araştırdım ve şunu öğrendim: Türkiye'deki bütün elit kesim -politikacılar, iş adamları vs.- Turkcell kullanıyor. Turkcell de zekice yönetilen her şirket gibi bu kesimi mağdur durumda bırakmak istemiyor. Özellikle başbakan ve bakanları düşünecek olursanız, bu kişilerin iletişiminin asla kesilmemesi lazım haklı olarak. Aslında uygulama olarak mantıklı. Çünkü diğerleri ya şebekeyi tamamen kaybediyorlar ya da herkes eşit olarak faydalanıyor. Ama bir deprem zamanını düşünürseniz, neler kaybedip neleri kurtarabileceğinizi hesap edebilirsiniz. Bu konudaki yorumları size bırakıyorum. Allah iletişimimize zeval vermesin. Saygılar.

• faturalı hat iyide hala sabit ücret almaları canımı sıkıyo. faturalı tarifelerde sabit ücret aldıkları için
  • Asıl sabit ücretin alası Telekom'da. Aslında Telekom'a kocaman bir Yeminimi bozdurdunuz bak
  • o konuyuda sen aç istersen.
  • Valla iyi akıl ettin kardeş
  • seni sevmeye başladım. bir ara tartışmıştık ama. olsun geçmişte kaldı.
  • Aklın yolu bir kardeşim. Olur arada öyle şeyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: zIrtapoz-86

faturalı hat iyide hala sabit ücret almaları canımı sıkıyo. faturalı tarifelerde sabit ücret aldıkları için

evet evet haklısın al benden de o kadar
  • turkcell için faturalı hat kullanıcıları çok önemlidir. hazır kartlar abone sayılarını çok fazla artırıyor. gerçi o kartların büyük bir çoğunluğu cüzdanda duruyor. faturalı hatlar turkcellin genelde daimi kullanıcıları denebilir. bu yüzden faturalıda sabit ücretide kaldırmak istemiyolar sanırım. zaten turkcellin faturalı hatlarında kar oranı çok fazla.
    quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Ben banlamayacağım ama bir tavsiyede bulunacağım. Hazır kart kullanmayın, faturalı kullanın (ya da cüzdanda taşıyın, o sizin tercihiniz). Çünkü Turkcell santralı yoğunluk durumlarında Hazır Kart'a 2. sınıf hat muamesi yapıyor ve şebeke vermiyor. Yoğunluk durumlarında mağdur durumda kalmak istemiyorsanız önerimi dikkate alın. İsteyen bu konuda Turkcell'i banlamakta serbest tabii ki

Not: Bu konuyu araştırdım ve şunu öğrendim: Türkiye'deki bütün elit kesim -politikacılar, iş adamları vs.- Turkcell kullanıyor. Turkcell de zekice yönetilen her şirket gibi bu kesimi mağdur durumda bırakmak istemiyor. Özellikle başbakan ve bakanları düşünecek olursanız, bu kişilerin iletişiminin asla kesilmemesi lazım haklı olarak. Aslında uygulama olarak mantıklı. Çünkü diğerleri ya şebekeyi tamamen kaybediyorlar ya da herkes eşit olarak faydalanıyor. Ama bir deprem zamanını düşünürseniz, neler kaybedip neleri kurtarabileceğinizi hesap edebilirsiniz. Bu konudaki yorumları size bırakıyorum. Allah iletişimimize zeval vermesin. Saygılar.

• Turkcell kaliteli bir iletişim için gerekenleri yapıyor isteyenler gidip telsime ucuz ama kalitesiz hizmet alabilirler.
  • sabit ücrete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkanat -- 24 Eylül 2006; 2:50:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Asıl sabit ücretin alası Telekom'da. Aslında Telekom'a kocaman bir Yeminimi bozdurdunuz bak

telekom forumunda topiği var, orda istediğin kadar layabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.