Şimdi Ara

Sabri Eyigün'ün açıklamasına göre sonuçlar 28-29 Temmuz geceyarısı açıklanacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
11
Favori
15.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CardaQue

quote:

Orijinalden alıntı: ArtificialIntelligence

quote:

Bence bunların hepsi follovırs kazanmak için yapılan ali cengiz oyunları

Hocam adam öğretim görevlisi Dicle Üniversitesinde ne gerek var böyle Ali Cengiz oyunlarına

Bilemiyorum birader Adamda yok yok gibi ama artık ali cengiz midir ali demir midir bilmiyorum

İnceee çok ince

• link han
  • ne zaman biter acaba görüşmeleri ?
  • -aşkım sen kapat

+hayır cnm sen kapat

-yaa sen kapat

+yok aşkım sen kapat

....

18 dk oldu kardeşim !!!!!!!!!
  • 18 dkdir sadece konuşuyor mu bunlar ? Emin misiniz konuştuklarına ? Şu şu saat demek bu kadar mı sürüyor? Lan düşündüm de düşündüğüm bile 15 dk sürer max .Yani ali o kadar dayanabilir bence.Noluyor lan ? İçim fesat.Şizofrene bağladım .ÖSYM YEEEEEEEE'AHH!

Çok ince oldu lan kimse anlamıcak şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan114

18 dkdir sadece konuşuyor mu bunlar ? Emin misiniz konuştuklarına ? Şu şu saat demek bu kadar mı sürüyor? Lan düşündüm de düşündüğüm bile 15 dk sürer max .Yani ali o kadar dayanabilir bence.Noluyor lan ? İçim fesat.Şizofrene bağladım .ÖSYM YEEEEEEEE'AHH!

koptu be
  • İşimiz SABRİ'lere kaldıysa daha çok bekleriz Ali Demir yerine Nimet Çubukçu'yu aramamıştır inşallah
  • quote:

18 dkdir sadece konuşuyor mu bunlar ? Emin misiniz konuştuklarına ? Şu şu saat demek bu kadar mı sürüyor? Lan düşündüm de düşündüğüm bile 15 dk sürer max .Yani ali o kadar dayanabilir bence.Noluyor lan ? İçim fesat.Şizofrene bağladım .ÖSYM YEEEEEEEE'AHH!

Hüloooooooooooooo vvviiiheeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adnan-Bihter-Behlül üçlüsü ile beklemedeyiiiizzzzzzzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam adam öğretim görevlisi Dicle Üniversitesinde ne gerek var böyle Ali Cengiz oyunlarına

Bilemiyorum birader Adamda yok yok gibi ama artık ali cengiz midir ali demir midir bilmiyorum

İnceee çok ince

• quote:

• Bu konudaki kullanıcılar: blacktox55, avukatolucamben, Amsterdamli, trakyali3559, Ozan CK, my62231, Yilmazovic, kabooom, Dr_Hsn, IceWizardd, uolace123, okanbiz, gareth_bale, EtliPilavımBenim, B.A.G, mertcelik-, JL_Beatles, tolgasahin34, kambochian, selkaya5858, Closer, skytech333, omeremin, nediriyimneolu, pnrbtr, idk18, ber1905, tief, cangi2, Green Hell, boo-chan, MRTAKTS, Wirm, Marjinalyus, erderer, erdi1995, aykt.krkt, sozt
    43 kayıtlı üye, 88 misafir
  • kontroller devam ediyor cart curt başka ne diyecekki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnceee çok ince

neyi ince kalın çok kalın

• "Tam bilemiyorum. Koordinatörlüğümüzü ilgilendiren konuları da konuşacağız."

Ben umutlu değilim gelecek yanıttan ama adam bunu da yazmış az sabırlı olun sadece onu konuşmayacak sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 23 Temmuz 2013; 14:29:02 >
  • Var mı bi durum beyler bu şerefsiz 26 temmuzdan önce açıklamaz.
  • https://twitter.com/sabrieyigun

• hüseyin çiftçi kim
  • 30 dakika oldu
  • Bu adam görüşme sonuçlarını ne zaman açıklar onu tahmin edelim haydi diğeri sıktı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.