Şimdi Ara

Sabri nin göbeği :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nikovac

Adam o göbekle it gibi koşuyor. Aslanlar gibi ciğerini koyuyor. Yeteksiz vs ama ruhu yeter...

Evet evet lige ve Avrupa'ya ambargo koymak için sahaya yeteneksiz ama ruhunu ortaya koyan 11 tane Sabri koymalıyız. Kesinlikle takım level atlayacaktır. Bıktırdınız be kardeşim sizin yüzünüzden bu adam gibiler 10 senedir takımdan ekmek yiyor. Kardeşim bana ruh lazım değil. Ruhlar aleminde top oynamıyoruz. Bana görevini yapacak adam lazım. Öyle deli daha gibi koşmasına gerek yok. Görevi neyse onu yapsın yeter. Adam 90 dakika nasılsa ekranlardayız azıcık koşayım görüntü olsun diye hareket ediyor bizde adam ruhunu ortaya koyuyor diyoruz. Ciğeri ruhu kendine kalsın bana sahada iş yapacak adam lazım görüntüden koşacak adam değil.
  • Nikovac N kullanıcısına yanıt
    Gel gelelim ki ruhlar aleminde yaşamıyoruz.
  • Foto shop geçin bu işleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu ne istiyosunuz şu adamdan. oyuna girdikten sonra hücümü canlandırdı ceza sahasını görmeyen takımınız sabrinin bi kaç ortasıyla tehlike yaratabildi.

bu adamın çok hakkı yeniyor. takımda 3 sağ bek var hala sağda koray semih denayer deneniyor. bu adam sizin iteklediğiniz kadar kötü oyuncu değil. biz milli takımda da sayesinde maçlar kazandık sizin avrupadaki başarılarınızdada katkısı var.

sırf tipi komik ve biraz candan yürekli diye bi adam bu kadar kötülenmez be kardeşim ayıptır.
  • verdi001 V kullanıcısına yanıt
    ahahahaha galatasaraylıyım . maçı canlı izledim sabrinin gobegı gelince yerlere yattım :D:D:D

Görüntü gerçek :D:D

bu arada gsliyim :D
  • La ne photoshopu? Tutturmuşlar photoshop photoshop diye. İyi ki bir program ogrenmissiniz. Bariz hayvan gibi göbek var. Ben utandım izlerken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde bunlarin HASI var...

https://youtu.be/RmNMS9mVCJY
  • Yekta unutulmamali
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sabri nin göbeği :)
  • Göbeğinin benden tek farkı, benim göbeğimin etrafındaki tüyler, kıllar. Yazık lan şu mesleğine saygısı olmayan herif, trilyonlarla oynuyor.
  • Gobeksiz reyiz mi olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.