Şimdi Ara

Sabri'ye Fiorentina kancası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw doğrusunu söylemek gerekirse bende duydum bunu hatta haber türkte dün gece 2:30 gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Mantığa bile gerek yok arkadaşım futbolun ucundan azıcık anlıyorsan sakatlanmadan evvel Sabri'nin iyi formda olduğunu , Milli takımda Hamit ile birlikte sağ kanatta mükemmel oynadıklarını ve şuanda Gs'de Sabri'den başka sağbek oyuncusu olmadığını görürdün.
    quote:

Orjinalden alıntı: nikolas39

quote:

Mantıklı yorum yapalım
    quote:

Fatih terim olmasa GS bile oynatmazlar...

biraz sen mantık yürüt..

tabi harika perfommans orta sahadan doldur boşaltdan başka ne işe yarıyor...?
    Milli takımdaki sağ kanadın iyi olması ne yazıkki hamit'e bağlı sabri değil..
    gene diyorum fatih terim olmasın ne GS'de nede milli takımda forma giyemez....

• quote:

quote:

Mantığa bile gerek yok arkadaşım futbolun ucundan azıcık anlıyorsan sakatlanmadan evvel Sabri'nin iyi formda olduğunu , Milli takımda Hamit ile birlikte sağ kanatta mükemmel oynadıklarını ve şuanda Gs'de Sabri'den başka sağbek oyuncusu olmadığını görürdün.
    quote:

quote:

Mantıklı yorum yapalım
    quote:

Fatih terim olmasa GS bile oynatmazlar...

biraz sen mantık yürüt..

Fatih Terim ve Hakan Şükür. Sırf Ersun yanal hakan Şükür'ü milli takıma almadı diye milli takımdan gönderildi. yerine kim geldi fatih terim. yani bunlar birb. omuz dayayarak yükseliyor. yoksa ne hakan şükür ne de sabri milli takımda oynayacak düzeyde degiller şuan.

• Hadi mantık neyse de futbol görüşünün de olmadığını anladım, takımda sağbek oynuyacak adam yok diyorum Terim olmasa oynayamaz diyorsun.Boşuna zaman kaybetmişim.
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetpara

Anlaşılan Sabri'ye böyle bir teklif gelirse kesin gitmeli, yoksa bu taraftar bu Sabri'yi....

bizi başka takımlarla karıştırmayın.Bir Galatasaray'lı futbolcusunu dövmez
  • Ama teknik adamini dövmeye kalkar futbolcularimizda seyreder demi ?
    yetmez bir derbi macta sadece kendi futbolcularini cicek gibi sular ?
    O senin dedigin güzellikler 6 senedir kayboldu camiada bunlari gec
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.