quote:Orijinalden alıntı: biohard35 quote:Orijinalden alıntı: poorsa quote:Orijinalden alıntı: biohard35 Sabunsu parfüm al. var mı öyle bişey, işte ben onu bilmiyorumki Birara kullanmıştım senin istediğin türde kokuyor. kardeşim çok tşkr iş çıkışı denemeye gideceğim
quote:Orijinalden alıntı: poorsa quote:Orijinalden alıntı: biohard35 quote:Orijinalden alıntı: poorsa quote:Orijinalden alıntı: biohard35 Sabunsu parfüm al. var mı öyle bişey, işte ben onu bilmiyorumki Birara kullanmıştım senin istediğin türde kokuyor. kardeşim çok tşkr iş çıkışı denemeye gideceğim Bir kamyon sabun al daha iyi.
quote:Orijinalden alıntı: lvthsgm quote:Orijinalden alıntı: poorsa quote:Orijinalden alıntı: biohard35 quote:Orijinalden alıntı: poorsa quote:Orijinalden alıntı: biohard35 Sabunsu parfüm al. var mı öyle bişey, işte ben onu bilmiyorumki Birara kullanmıştım senin istediğin türde kokuyor. kardeşim çok tşkr iş çıkışı denemeye gideceğim Bir kamyon sabun al daha iyi. Ne alaka?
quote:Orijinalden alıntı: biohard35 quote:Orijinalden alıntı: lvthsgm quote:Orijinalden alıntı: poorsa quote:Orijinalden alıntı: biohard35 quote:Orijinalden alıntı: poorsa quote:Orijinalden alıntı: biohard35 Sabunsu parfüm al. var mı öyle bişey, işte ben onu bilmiyorumki Birara kullanmıştım senin istediğin türde kokuyor. kardeşim çok tşkr iş çıkışı denemeye gideceğim Bir kamyon sabun al daha iyi. Ne alaka?
quote:Orijinalden alıntı: lvthsgm quote:Orijinalden alıntı: biohard35 quote:Orijinalden alıntı: lvthsgm quote:Orijinalden alıntı: poorsa quote:Orijinalden alıntı: biohard35 quote:Orijinalden alıntı: poorsa quote:Orijinalden alıntı: biohard35 Sabunsu parfüm al. var mı öyle bişey, işte ben onu bilmiyorumki Birara kullanmıştım senin istediğin türde kokuyor. kardeşim çok tşkr iş çıkışı denemeye gideceğim Bir kamyon sabun al daha iyi. Ne alaka? Tüm Parfümlerin fiyatları böyle zaten.
quote:Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo bazılarıni kokluyorum sabun kokuyor bizde hacı şakirle yikanıyoz ama bizimki kokmuyor aynen işte paşa, bana kalıcı lazım
quote:Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız Sabahları yüzünü sabunla yıka sen de sabun kokarsın. yok ağabey o da kâr etmiyor sabun yesem belki
quote:Orijinalden alıntı: Sıradan Biri Askerde hep sabun gibi kpkuyorlar mavi kutum var hala öyle kokuyor. Sabunla traş ol valla kokarsın. kurutuyor kardeşim o da
Kızların sabun kokan erkeklerden hoşlandığıyla ilgili bi yazı okudun şimdide arayışa geçtin dimi çakal
quote:Orijinalden alıntı: DayNNite Kızların sabun kokan erkeklerden hoşlandığıyla ilgili bi yazı okudun şimdide arayışa geçtin dimi çakal ehuehuehueuhueuheuhueuhuue