Sonuçları 4 gözle bekliyoruz hocam... Ben de bi,rrşey sorayım , şakakların yavaştan açılması %100 erkek tipi dökülme mi demek oluo
quote:Orijinalden alıntı: matrax-38 Kardeş yanlış biliyon o ayı yağı değil yılan yağı olacaktı. Yok kardeş sende karıştırıyon, karınca yağı sürmesi lazım. Bizimde kel bi abimiz vardı 1 ay kullandı ciddi artış görüldü.
quote:Orijinalden alıntı: kangroo yanlış hatırlamıyorsam güneş gözlüğünü ters takmış halde bir fotoğrafınız vardı sizin olabilir hatırlamıyorum. bi ara gecelerı bu sekılde ss ler eklıyorduk ))
quote:Orijinalden alıntı: Se®can quote:Orijinalden alıntı: matrax-38 Kardeş yanlış biliyon o ayı yağı değil yılan yağı olacaktı. Yok kardeş sende karıştırıyon, karınca yağı sürmesi lazım. Bizimde kel bi abimiz vardı 1 ay kullandı ciddi artış görüldü. karınca yagı sac cıkartmaz.. aksıne tuy dokucu olarak kullanılır :))
quote:Orijinalden alıntı: School-Service-Vehicle Sonuçları 4 gözle bekliyoruz hocam... Ben de bi,rrşey sorayım , şakakların yavaştan açılması %100 erkek tipi dökülme mi demek oluo şakaklarda dokulme olmaz.. alnın ust kenarları açılıyorsa yavas yavas dokulme ıslemı baslıyor demektır.. ama yasın daha ufak sanırım.. senınkı hemen dokulmez