Şimdi Ara

Saç Dökülmesiyle İlgili Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar saç dökülmesi nerdeyse her erkeğin yaşadığı problem ve bende aynı dertten müzdaripim.Forumdaki konuları araştırdım.Minoxil forte var, minoxidil var en iyi bu spreyler gördüğüm kadarıyla.Minoxidil eczanelerde satılmıyor internette satılıyor (http://www.minoxidilsatis.com/) bu site iyimi bilmiyorum ama bu forum kullanan arkadaşlar olduğunu olumlu sonuçlar alındığını okudum.Yanlız eczanelerde satılan minoxil forte ürünü sağlık bakanlığı onaylı reklamında da 16 hafta sonraki sonuçları gösteriyor ve göze çarpıcı sonuçlar.Tabiki bu sonuçlar birebir olmayacağını biliyorum.Sonuç olarak bu iki ürünün hangi daha etkili? Hangisinin alınmasını tavsiye edersiniz?

Ayrıca bir kaç sorumda olucak:

- iktidarsızlık sorunu yapıyormu?
    - bırakıldıktan sonra saçları ne derece döker
    - almamı gerçekten tavsiye edermisiniz
    - başka çözüm önerileri olan arkadaşların görüşlerini de okumak isterim

Yardımlarınız için Teşekkürler...

• bilen yardımcı olacak arkadaşlar yokmu?
  • dostum elimde 2 paket var aldım ama kullanmadım istersen uygun fiyata verebilirim..
  • Tamamen kişinin bünyesi ile alakalı o saç dökülecek ise hepsini tek tek bağlasan yine durmaz. Ayrıca kozmetik ile saç korunmasının sürdürebilir bir yanı yok benim saçlarımda dökülüyor bir ara şampuan kullandım dökülme arttı şimdi sadece hacışakir kulanıyorum geçinip gidiyoruz..
  • Ihtıdarsızlık yapmaz.
    bıraktınmı 2 3 aya hafıf seyrelmeye baslar.
    ıse yarıyor ayrıca kullanmıyan konusmasın.
  • şaçını kazıt dostum ben haziranda kazıttım anca kendine geldi biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.