Şimdi Ara

Saç düzleştirici mediamarkt. 9 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
3.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aldık. Mail geldi ama sipariş kısmında gözükmiyor

6 taksit. Ücretsiz kargo. Tşk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal için aradılar şimdi. Bahaneleri ürünün ülkede üretilmediği bu nedenle stoklarının olmayışı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce arandim mağaza yetkilisi elimizde yok pazartesi tedarikçiden bakıp size döneceğim bizden haber bekleyin dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magaza beni arıyor urun stokta yok diye. Musteri hizmetleri ayni sehirdeki diger magazada 7 adet var ama 75 tl fiyatla diyor. Ilk media markt siparişimde husran... sorumluluk sahibi degilsen ne tarak sat ne de baska bir ..... kel başa simsir tarak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orion98 -- 10 Haziran 2018; 11:31:20 >
  • mağaza beni de aradı. bizim mağazamız da bu ürün yok ama 2 3 gün beklerseniz başka bir mağazadan sizin için getirtebiliriz dedi. böyle çalışanlara can kurban.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Hocam durumdan beni haberdar edebilirmisiniz. Bi de bu mağaza istanbulda mıydı?
  • iPoint kullanıcısına yanıt
    ist pendik pendorya avm
  • Az önce Eskişehir Media Markt dan ürünü aldım. Ürünü veren görevli kız 9 tl olduğuna inanamadı. Hatta telefonuna sarılıp 1 tane de ben alayım dedi ama bitmişti..
  • Sipariş iptali için aradılar ama var mı başka .¿yoksa sadece şahsıma özel mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de kimse aramadı. Ben mağazadan istemedim, kargoyla aldım.

• Nasıl iptal edebiliyorlar. Halen 75 tl den sitesinde satabiliyorken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün iptal etmişler. Bir de aradığımda üstüne pişkin pişkin zaten fiyat değişikliği olmuş mağazanın da stoklarında yokmuş başka mağazadan da teslim alamazsınız diyorlar.

• Ertesi gün aldık paylaşım için Teşekkürler

Saç düzleştirici mediamarkt. 9 tl

• Ben de mağazadan aldım, ürün oldukça kalitesiz görünüyor. İnşallah kaza bela çıkarmaz

• siparişi iptal ettiler, yok mu bunun için yapılabilecek bir şey?
  • Benim 2 tane almıştım kargolamışlar.
  • Onlayn siparişler genelde iptal olmamış. Mağaza teslimlerde sorun oldu anlaşılan. Benim de 2 tane kargoda

• Ürünler geldi, gerçekten fiyatına göre bedava. İlk kullanımda kaliteli hissi verdi ancak uzun süreli kullanımda nolur bilemem.

• bugun musteri hizmetleri aradı. sube iptal etmis ben defalarca iptal etmeyin dedigim halde. sistem dedi b.k pusur dedi kapattım telefonu. mediamarkt'a kocaman bir BAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orion98 -- 5 Temmuz 2018; 19:39:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.