Şimdi Ara

Saç Ekim Sonrası Süreç-Fotoğraflı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
6
Favori
10.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir şey sorucam eski saçımıza göre yapısı nasıl oluyor ve gürlüğü eskisi gibimi oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam keske buraya konu acmasaydin ya , sac ektirenlerin bu konuda cok hassas olabileceklerini biliyorum sac mi ektirdin sorusuna (ki kotu bi yerde yaptirmis 100 metrden belli olur ekme oldugu ) gozleri dolan adam gordum , insallah burdaki yorumlar uzmez seni . Bu konuda hassasdan Cevren icin de sunu soyleyim ayip bisey yok yaptiginda herkese ilk gunden soyle sac ektirdigini bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun hocam her turlu deger o paraya. Ilerde ben de dusunuyorum ektirmeyi, takip

• kök nerden alınıyor ve alıbdığı yerden yenide çıkıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: hevalçu

Disarda böle mi geziyorsun?

Yok dışarıda henüz şu şapkayla geziyorum (aşağıda). Çünkü ekili bölgenin güneş görmemesi gerekiyor, kaldı ki görüntüsü de henüz pek bakılası değil Saç Ekim Sonrası Süreç-Fotoğraflı

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Bir kere daha yapınca daha güzel oluyor hocam bu ilkinde yine boşluklar olacak diğer seferede gidersen oradaki boşluklar dolup güzel şey olur
    Bu arada ekilen saç neden tkerar dökülmüyor biliyon mu?

Seneye ikincisi de olacak hocam haklısın, ekilen saçların dökülmemesinin sebebi arkadaki saç köklerinin genetiğiyle alakalı. Genetik olarak bu saçlar dökülmüyor, vücudunun neresine ekersen ek böyle. Bu sebeple kafanın arkasından saçları alıp öne ekiyorlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

Hocam keske buraya konu acmasaydin ya , sac ektirenlerin bu konuda cok hassas olabileceklerini biliyorum sac mi ektirdin sorusuna (ki kotu bi yerde yaptirmis 100 metrden belli olur ekme oldugu ) gozleri dolan adam gordum , insallah burdaki yorumlar uzmez seni . Bu konuda hassasdan Cevren icin de sunu soyleyim ayip bisey yok yaptiginda herkese ilk gunden soyle sac ektirdigini bence

valla hocam bunu insanlar kötü yerde ektirip üzülmesinler diye yapıyorum. İlhan Hoca başarılı mı başarısız mı olmuş hep birlikte görelim ki ona göre karar alalım. Sonuçta çok ciddi bir karar bu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaflip

Gecmis olsun hocam her turlu deger o paraya. Ilerde ben de dusunuyorum ektirmeyi, takip

sağolasın abi bakalım nasıl olacak hep beraber göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albinoluzenci

kök nerden alınıyor ve alıbdığı yerden yenide çıkıyor mu

kök kafanın arkasından alınıyor (ense ve yan taraflar). Yerine yenisi çıkmaz elbette fakat saçı biraz uzatınca belli olmuyor(muş). Bekleyip göreceğiz bakalım nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

bir şey sorucam eski saçımıza göre yapısı nasıl oluyor ve gürlüğü eskisi gibimi oluyor ?

Eskisi gibi olacağını sanmıyorum, sonuçta kafada kalan saçı tüm kafaya yaymaya çalışıyoruz, burada amaç bakan kişinin "bu adam kel değil" diyebilmesi. Söyleyene kadar saçının ekili olduğunu farketmediğim çok adam oldu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersukuf -- 11 Eylül 2016; 10:07:01 >
  • yas kac hocam iyi olur umarim bir problem gozuimuyor simdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

yas kac hocam iyi olur umarim bir problem gozuimuyor simdilik.

yaş 28 abi
  • quote:

Hocam keske buraya konu acmasaydin ya , sac ektirenlerin bu konuda cok hassas olabileceklerini biliyorum sac mi ektirdin sorusuna (ki kotu bi yerde yaptirmis 100 metrden belli olur ekme oldugu ) gozleri dolan adam gordum , insallah burdaki yorumlar uzmez seni . Bu konuda hassasdan Cevren icin de sunu soyleyim ayip bisey yok yaptiginda herkese ilk gunden soyle sac ektirdigini bence

Saç ektir arasına toppik at. Kimse anlamaz.

• hocam sacı arkadan alıp ekiyorsa yerine saç cıkmıyorsa arka tarafta iğrenç görüntü olusmaz mı?
  • İlerde bende yaptırırım. Ama önce saç klonlama gelmesi lazım. Umarım bir an önce yapılır. O zaman efsane olur.

• Ulan benimde saçlarım dökülüyor

• kafayı ziftlemişler
  • bende düşünüyorum ama benim sadece ön tarafı açılıyor saçların ince telli bakalım sonucu görelim beğenirsel yaptırırız
  • Benim de ön taraflarda hafif seyrelme var. Üst ve arka taraflarda aksine çok yoğun. İlerde yaptırmayı düşünüyorum. Takipte kalalım, saç hakkaten çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Saç ektir arasına toppik at. Kimse anlamaz.

Aynen benim de planladığım bu ikinci seansa kadar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.