Saç gülü dediğin şeyin çok fazla dikkat çekeceğini sanmıyorum. Ben de saç kıran var , ben ne yapayım ? Halimize şükretmeyi öğrenmeliyiz. Valla saçlarımın kıymetini bu rahatsızlığa yakalandıktan sonra anladım.
Kardeşim ben de de dişi si vardı Allah'a şükür geçti kardeşim aynen dediğin gibi saçımın değerini o zaman anlıyorsun inş seninkide kısa zaman da geçer
Anladım geçmesi ne kadar sürdü. Benim duyduğuma göre en az 1 seneyi buluyor diyorlar. Bir de tedavi olarak ne uyguladınız?
Kardeşim maalesef geçme süresi 1 seneyi buluyor hem doktora gittim hemde sarımsak sürdüm kardeşim
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Valla insanın başına gelince anlıyor gerçekten. Bende de yaklaşık olarak 6 aydır var. Bitkisel bir ürün kullanıyorum. Bazı bölgelerde siyah saç kökleri gelmeye başladı. İnşallah en kısa zamanda her yer kapanır.
quote:
Orijinalden alıntı: okangeci
quote:
Orijinalden alıntı: KIYAMETT
maalesef kalıcı oluyor, ama yakışıyor bazılarına. saçını ya tam kısalt 3 numara falan ya da uzat. orta halli olursa kötü görünebilir.
saçım şuan italyan saç stili ama sol taraftaki döneğin oldugu saç uzun ve ayrık kalkıyor :(
italyan stili dedğin nasıl oluyor kardes anlatabilir misin biraz yada foto falan ekleyip gösterebilir misin. bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum fakat nasıl bir stil uygulasam karar veremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: b0nib0n
quote:
Orijinalden alıntı: okangeci
quote:
Orijinalden alıntı: KIYAMETT
maalesef kalıcı oluyor, ama yakışıyor bazılarına. saçını ya tam kısalt 3 numara falan ya da uzat. orta halli olursa kötü görünebilir.
saçım şuan italyan saç stili ama sol taraftaki döneğin oldugu saç uzun ve ayrık kalkıyor :(
italyan stili dedğin nasıl oluyor kardes anlatabilir misin biraz yada foto falan ekleyip gösterebilir misin. bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum fakat nasıl bir stil uygulasam karar veremiyorum.
yanlar kısa önler uzun
Saç gülü mü diyorlar sizin orda,bizim burda inek yalamış diyorlar. Saçını 3 numara vurdur bence kafa yapan uygun gibi.
peki arkadaşlar saçlara nasıl şekil vercez.
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme