Şimdi Ara

Saç gülü (saç dönmesi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
57.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Balotelsiz

quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelsiz

quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Saç gülü dediğin şeyin çok fazla dikkat çekeceğini sanmıyorum. Ben de saç kıran var , ben ne yapayım ? Halimize şükretmeyi öğrenmeliyiz. Valla saçlarımın kıymetini bu rahatsızlığa yakalandıktan sonra anladım.

Kardeşim ben de de dişi si vardı Allah'a şükür geçti kardeşim aynen dediğin gibi saçımın değerini o zaman anlıyorsun inş seninkide kısa zaman da geçer

Anladım geçmesi ne kadar sürdü. Benim duyduğuma göre en az 1 seneyi buluyor diyorlar. Bir de tedavi olarak ne uyguladınız?

Kardeşim maalesef geçme süresi 1 seneyi buluyor hem doktora gittim hemde sarımsak sürdüm kardeşim

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Valla insanın başına gelince anlıyor gerçekten. Bende de yaklaşık olarak 6 aydır var. Bitkisel bir ürün kullanıyorum. Bazı bölgelerde siyah saç kökleri gelmeye başladı. İnşallah en kısa zamanda her yer kapanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: okangeci

quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

maalesef kalıcı oluyor, ama yakışıyor bazılarına. saçını ya tam kısalt 3 numara falan ya da uzat. orta halli olursa kötü görünebilir.

saçım şuan italyan saç stili ama sol taraftaki döneğin oldugu saç uzun ve ayrık kalkıyor :(

italyan stili dedğin nasıl oluyor kardes anlatabilir misin biraz yada foto falan ekleyip gösterebilir misin. bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum fakat nasıl bir stil uygulasam karar veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0nib0n

quote:

Orijinalden alıntı: okangeci

quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

maalesef kalıcı oluyor, ama yakışıyor bazılarına. saçını ya tam kısalt 3 numara falan ya da uzat. orta halli olursa kötü görünebilir.

saçım şuan italyan saç stili ama sol taraftaki döneğin oldugu saç uzun ve ayrık kalkıyor :(

italyan stili dedğin nasıl oluyor kardes anlatabilir misin biraz yada foto falan ekleyip gösterebilir misin. bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum fakat nasıl bir stil uygulasam karar veremiyorum.

yanlar kısa önler uzun

• Saç gülü mü diyorlar sizin orda,bizim burda inek yalamış diyorlar.
    Saçını 3 numara vurdur bence kafa yapan uygun gibi.
  • peki arkadaşlar saçlara nasıl şekil vercez.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.