Şimdi Ara

SAÇ NASIL BÖYLE YAPILIR? [SS EKLENDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
17.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     SAÇ NASIL BÖYLE YAPILIR? [SS EKLENDİ]

Bu sene okulumuz saç konusunda biraz tolerans gösteriyor.Okullar açıldığından beri saçlarımı kesmedim yani düşünün artık.Ve ben saçlarımı tam böyle olmasa da (malum resimdeki saç çok uzun) buna benzer yaptırmak istiyorum.Bu kesimle mi alakalı yoksa saç düzleştiricisi mi almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 24 Aralık 2009; 17:42:05 >

• ahey ahey ahey.
  • Avatardakı sensen boşuna hayaller kurma 3 numaraya kestır geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZincirlemeKüfürTamlaması

ahey ahey ahey.

• quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Avatardakı sensen boşuna hayaller kurma 3 numaraya kestır geç.

Hoca kabartmıştım saçlarımı öyle çekmiştim yazın,bunaldığım vakitler
    Saçlarım ince tellidir her şekle girer.
  • vılılılılı.
  • löp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

löp

güncel yahu,forumun artizleri nerdesiniz
  • Yahu bari şöyle ucuz kullanışlı bi saç düzleştiricisi önerin yav
  • Sacını normal uzat kabarık olsun ince olsun farketmez ara makas attır(tavsiyem bayan kuaföründe) enseleri kestir yani ensen cok uzun olmasın kulak tarafında zaten resimde gördügün gibi olsun uzunluk olarak.35 liralık wax(tam bilgim yok bu konuda) parlak ve güzel gösteriyor wax al.Sacını yana doğru düzlestir tek tek waxlada geç hafif üstünden tamamdır.
  • Benım arkadaşımın duzleştiricisi var yapıyor buna benzer bişey.Berberde aramakas attırmış sora duzleştirici+wax.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGu4rdian

Sacını normal uzat kabarık olsun ince olsun farketmez ara makas attır(tavsiyem bayan kuaföründe) enseleri kestir yani ensen cok uzun olmasın kulak tarafında zaten resimde gördügün gibi olsun uzunluk olarak.35 liralık wax(tam bilgim yok bu konuda) parlak ve güzel gösteriyor wax al.Sacını yana doğru düzlestir tek tek waxlada geç hafif üstünden tamamdır.

Saolasın

quote:

Benım arkadaşımın duzleştiricisi var yapıyor buna benzer bişey.Berberde aramakas attırmış sora duzleştirici+wax.

Sende saol hocam

• Walla rüzgar falan esince berbat bir hale geliyor benden söylemesi. Bir ara uzatıp evde şekil veriyordum. Herkes ooo yapmışsın yine falan derken hop bir rüzgar, güle güle 30 dk uğraşılmış saç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Walla rüzgar falan esince berbat bir hale geliyor benden söylemesi. Bir ara uzatıp evde şekil veriyordum. Herkes ooo yapmışsın yine falan derken hop bir rüzgar, güle güle 30 dk uğraşılmış saç.

Hocam sprey sıksak olmazmı ki?
  • uppidik.
  • sabah 8.30 dersine full makyaj gelen kızdan daha fecisiniz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuckeraga

sabah 8.30 dersine full makyaj gelen kızdan daha fecisiniz ya

Ne alaka anlamadım?
  • güncel.
  • Fotoğrafta zack efron'un saçında gölge olduğu için iyi duruyor, düz siyah saçta aynı görüntüyü elde etmen zor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Fotoğrafta zack efron'un saçında gölge olduğu için iyi duruyor, düz siyah saçta aynı görüntüyü elde etmen zor olabilir.

Sarışınım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.