Bildirim
SAÇ NASIL BÖYLE YAPILIR? [SS EKLENDİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ahey ahey ahey. -
Avatardakı sensen boşuna hayaller kurma 3 numaraya kestır geç. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZincirlemeKüfürTamlaması
ahey ahey ahey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
Avatardakı sensen boşuna hayaller kurma 3 numaraya kestır geç.
Hoca kabartmıştım saçlarımı öyle çekmiştim yazın,bunaldığım vakitler
Saçlarım ince tellidir her şekle girer. -
vılılılılı. -
löp -
quote:
Orijinalden alıntı: Shepard
löp
güncel yahu,forumun artizleri nerdesiniz -
Yahu bari şöyle ucuz kullanışlı bi saç düzleştiricisi önerin yav -
Sacını normal uzat kabarık olsun ince olsun farketmez ara makas attır(tavsiyem bayan kuaföründe) enseleri kestir yani ensen cok uzun olmasın kulak tarafında zaten resimde gördügün gibi olsun uzunluk olarak.35 liralık wax(tam bilgim yok bu konuda) parlak ve güzel gösteriyor wax al.Sacını yana doğru düzlestir tek tek waxlada geç hafif üstünden tamamdır. -
Benım arkadaşımın duzleştiricisi var yapıyor buna benzer bişey.Berberde aramakas attırmış sora duzleştirici+wax. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheGu4rdian
Sacını normal uzat kabarık olsun ince olsun farketmez ara makas attır(tavsiyem bayan kuaföründe) enseleri kestir yani ensen cok uzun olmasın kulak tarafında zaten resimde gördügün gibi olsun uzunluk olarak.35 liralık wax(tam bilgim yok bu konuda) parlak ve güzel gösteriyor wax al.Sacını yana doğru düzlestir tek tek waxlada geç hafif üstünden tamamdır.
Saolasın
quote:
Benım arkadaşımın duzleştiricisi var yapıyor buna benzer bişey.Berberde aramakas attırmış sora duzleştirici+wax.
Sende saol hocam
-
Walla rüzgar falan esince berbat bir hale geliyor benden söylemesi. Bir ara uzatıp evde şekil veriyordum. Herkes ooo yapmışsın yine falan derken hop bir rüzgar, güle güle 30 dk uğraşılmış saç. -
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Walla rüzgar falan esince berbat bir hale geliyor benden söylemesi. Bir ara uzatıp evde şekil veriyordum. Herkes ooo yapmışsın yine falan derken hop bir rüzgar, güle güle 30 dk uğraşılmış saç.
Hocam sprey sıksak olmazmı ki? -
uppidik. -
sabah 8.30 dersine full makyaj gelen kızdan daha fecisiniz ya -
quote:
Orijinalden alıntı: chuckeraga
sabah 8.30 dersine full makyaj gelen kızdan daha fecisiniz ya
Ne alaka anlamadım? -
güncel. -
Fotoğrafta zack efron'un saçında gölge olduğu için iyi duruyor, düz siyah saçta aynı görüntüyü elde etmen zor olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: `SnowStorm
Fotoğrafta zack efron'un saçında gölge olduğu için iyi duruyor, düz siyah saçta aynı görüntüyü elde etmen zor olabilir.
Sarışınım.
Benzer içerikler
- parmakta dolama patlatma
- 2039 hatay referandumu
- c2 nedir
- ankarada bayan arkadaş nasıl bulunur
- rexapin bıraktıktan sonra yan etkileri
- exxen filmleri
- penis nakli
- black friday ne zaman 2024
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X