Şimdi Ara

saç şekillendirme için toni&guy ürünleri nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bügün aldım dağınık şaç modeli için bu markayı önerdiler.

2 adet şampuan
    deniz tuzu etkili saç şekillendirici sprey
    mat görünümlü saç şekillendirici krem

• ben beğenmiyorum en azından benim saçımı şekillendirmek için zayıf kalmışlardı, bir de deniz tuzu sprey ne alaka bilemedim, istemesen de parlak bir görüntü veriyor saça. dene hocam, ama denedikten sonra da yorumları yaz. umarım memnun kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

ben beğenmiyorum en azından benim saçımı şekillendirmek için zayıf kalmışlardı, bir de deniz tuzu sprey ne alaka bilemedim, istemesen de parlak bir görüntü veriyor saça. dene hocam, ama denedikten sonra da yorumları yaz. umarım memnun kalırsın.

yarın denerim artık izlenimlerimi aktarırım
    deniz tuzu olayı herhalde denizden cıktıgımızda şaç hafif kurudugunda istedigin sekli verebiliyorsun ordan ilham almış olabilirler deneyip görücez
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezare

quote:

ben beğenmiyorum en azından benim saçımı şekillendirmek için zayıf kalmışlardı, bir de deniz tuzu sprey ne alaka bilemedim, istemesen de parlak bir görüntü veriyor saça. dene hocam, ama denedikten sonra da yorumları yaz. umarım memnun kalırsın.

yarın denerim artık izlenimlerimi aktarırım
    deniz tuzu olayı herhalde denizden cıktıgımızda şaç hafif kurudugunda istedigin sekli verebiliyorsun ordan ilham almış olabilirler deneyip görücez

Alıntıları Göster
    Hocam geçen gün o spreyi deneme şansım oldum, saçlar denizde çıktıktan bir süre sonra sertleşiyor ya aynı hesap. saçları yumuşak olanlar için ideal bence. hatta önce sprey sonra fön, en son wax iyi sonuç verebilir.

• quote:

Hocam geçen gün o spreyi deneme şansım oldum, saçlar denizde çıktıktan bir süre sonra sertleşiyor ya aynı hesap. saçları yumuşak olanlar için ideal bence. hatta önce sprey sonra fön, en son wax iyi sonuç verebilir.

Alıntıları Göster
    ben mor sert jölesini kullanıyorum.
    saçlarımı çok saglıklı hissediyorum valla :)
    ama çok pahalı birader. 32 liraya jölemi olur ya.
    bu pakette bitince bir daha alma artık. alamam yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

ya öbür markalarda saçlarımı kepekli gibi parça parça yapış yapış yapıyor dostum gülü seven dikenine katlanır misali
  • quote:

quote:

ya öbür markalarda saçlarımı kepekli gibi parça parça yapış yapış yapıyor dostum gülü seven dikenine katlanır misali

Alıntıları Göster
    Kalite dersen Schwarzkopf ürünlerini tavsiye ederim sprey olarak yeşil kutulu spreyini kullanıyorum başka hiç bir şekilde saçım şekil almıyor sana da öneririm.

• cezare kullanıcısına yanıt
    sacin orta uzunluktaysa cok iyi olur cok iyi gider simdi aldigin conditioner sacini canli tutuyor nasil desem bir futbolcunun kondisyonlu olmasi gibi uzun sure kosabiliyor yani dayanikli kalabiliyor, aldigin sea salt ise sacini dagitmak savurmak icin birebir daginik modeller icin birebir zaten o styling putty i bende kullaniyorum orta uzunluktayken iyiydi morfose turuncu sprey ile cok iyi gidiyordu ama sacim 12 cm olunca tutmamaya basladi suan american crew fiber ile hanz de fuko arasinda gidip geliyorum eger sacini duz bir sekil yapacaksan daginik yapmayacaksan bir dahaki sefer icin kms nin var bir tane onu al birde sea salt spreyi kafana sik ve karistir kurcala iyice sonra fonle sekillendir sonra styling putty den findik tanesi kadar al avucuna yay krem ozelligini kaybetmeyecek sekilde bir iki saniye ellerine ovala sonra sacinin onunden arkasina dogru daldir kurcala elindeki beyazlik gecse bile 20-25 saniye ovala sacini sonra elinle sekil ver onu kaldiracaksan fircayla dondure dondure kaldir son rutuslari yap tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: ARU

Kalite dersen Schwarzkopf ürünlerini tavsiye ederim sprey olarak yeşil kutulu spreyini kullanıyorum başka hiç bir şekilde saçım şekil almıyor sana da öneririm.

Alıntıları Göster
    http://www.sacintarzin.com/sendeuygula#mens/1/SEVİMLİ SERSERİ

videodaki gibi uyguladım on numara oldu saçlarım pamuk gibi oldu çok kolay şekil aldılar mat görünüm süper ayrıca saçıma verdiği koku kalıcı ve süper tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

sacin orta uzunluktaysa cok iyi olur cok iyi gider simdi aldigin conditioner sacini canli tutuyor nasil desem bir futbolcunun kondisyonlu olmasi gibi uzun sure kosabiliyor yani dayanikli kalabiliyor, aldigin sea salt ise sacini dagitmak savurmak icin birebir daginik modeller icin birebir zaten o styling putty i bende kullaniyorum orta uzunluktayken iyiydi morfose turuncu sprey ile cok iyi gidiyordu ama sacim 12 cm olunca tutmamaya basladi suan american crew fiber ile hanz de fuko arasinda gidip geliyorum eger sacini duz bir sekil yapacaksan daginik yapmayacaksan bir dahaki sefer icin kms nin var bir tane onu al birde sea salt spreyi kafana sik ve karistir kurcala iyice sonra fonle sekillendir sonra styling putty den findik tanesi kadar al avucuna yay krem ozelligini kaybetmeyecek sekilde bir iki saniye ellerine ovala sonra sacinin onunden arkasina dogru daldir kurcala elindeki beyazlik gecse bile 20-25 saniye ovala sacini sonra elinle sekil ver onu kaldiracaksan fircayla dondure dondure kaldir son rutuslari yap tamamdir

verdiğin bilgi için çok tessekür ederim dostum deniyicem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

verdiğin bilgi için çok tessekür ederim dostum deniyicem

Alıntıları Göster
    dün taft 7 numara siyah renkli ultra sert suya dayanıklı jöleyi aldım.
    bugun denedim.
    nemli saça uyguladım ve sonuç negatif! ALMAYIN! egos filan alın hem daha ucuz hemde aynı sonuç.
    olay şöyle,
    aynen toni guy mor da kullandıgım miktarda kullandım. olmadı.
    saçlarımı kurumasını bekledim ve çıkarken tekrar aynı miktarda uyguladım
    ama hiçte öyle sert mert olmadı.

yani toni guy da kullandıgımım 2 katı sürdüm fakat o tutuşu sağlamadı.
    şöyle bakarsak, hacim olarak tg nin 3 katı (300ml)
    fiyat olarak tg nin 3 te biri
    kullanım olarak tg den 3 kat fazla sürmek lazım, belkide daha fazla.
    elinizde geriye düşük etki ve fiyatının uygun olması kalıyor.
    onun yerine gidip ucuz 3-5 milyonluk sert jölelerden alırsanızda aynı etkiyi yapacaktır.

son söz; TAFT SİYAH 7 NO SERT ALMAYIN!!
    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/taft-jole-power-mega-sert-300-ml-115552056

yok illa alcam diyorsanız watsons da kampanya var 9,99tl.

edit; bugün yine kullandım toni nin 3 katı, fakat kuruttum bu sefer ve sert tuttu, 7 numara buysa 1-2 yi düşünemiyorum :))
    . kurutmak gerekiyor.
    daha önceki denememde 2. gün yıkamazsanız saçınızda kurumuş jöleyi rahatça görebiliyorsunuz.
    yani tortu bırakıyor. toni de buda yok.

tony guy kullanımım, ocak 1 de 2 kutu aldım, şuan 2. kutuda halen 4te 1 i duruyor.
    saçlarımı 3 günde bir yıkarım ve her gün jöle sürerim.

eger bir tony guy çalışanı okuyorsa burayı allah aşkına bir kampaya yapın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 31 Mayıs 2014; 18:26:34 >

• quote:

bugun denedim.
    nemli saça uyguladım ve sonuç negatif! ALMAYIN! egos filan alın hem daha ucuz hemde aynı sonuç.
    olay şöyle,

onun yerine gidip ucuz 3-5 milyonluk sert jölelerden alırsanızda aynı etkiyi yapacaktır.

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/taft-jole-power-mega-sert-300-ml-115552056

tony guy kullanımım, ocak 1 de 2 kutu aldım, şuan 2. kutuda halen 4te 1 i duruyor.

watsonsda indirim hala varmi magazasinda ? Spreyler icinmi var sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

bugun denedim.
    olay şöyle,

watsonsda indirim hala varmi magazasinda ? Spreyler icinmi var sadece

Alıntıları Göster
    ben sadece bu sıvı jölede gördüm. indirimi.

• 1 haftadır kullanıyorum saçlarım tüy gibi saçlar acayip hacim kazandı.işten gelince saçlarımı duruluyorum inanırmızsınız hiç bir şey sürmesem bile şekil alıyor saç kokusu mükemmel şampuanı on numara fındık tanesi kadar sıkıyorum acayip köpürüyor tony&guy hakikaten on numara para yalan söylemiyor
  • quote:

1 haftadır kullanıyorum saçlarım tüy gibi saçlar acayip hacim kazandı.işten gelince saçlarımı duruluyorum inanırmızsınız hiç bir şey sürmesem bile şekil alıyor saç kokusu mükemmel şampuanı on numara fındık tanesi kadar sıkıyorum acayip köpürüyor tony&guy hakikaten on numara para yalan söylemiyor
    saçla ilgili herşey için wella professional ürünlerini tercih ediniz. şampuanları, saç şekillendiricileri gerçekten on numaradır.
  • beyler boynerin alışveriş sitesinde toni&guy ürünlerinde %25 indirim vaarr haberiniz ola
  • quote:

beyler boynerin alışveriş sitesinde toni&guy ürünlerinde %25 indirim vaarr haberiniz ola
    şampuanları çok iyi wax olarak ise osisi tercih ederim
  • Sea Salt Spray'i ben de kullanıyorum. Kokusu hoş, verdiği hacim güzel, kolayca şekil almasını sağlıyor saçların. En güzel yanı da uyduruk spreyler gibi saçı yağlandırmıyor. Fakat parlaklık falan vermiyor. Şampuanları sıradan boşuna o kadar para vermeyin. Market şampuanlarından bi farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the right hand of evil -- 1 Temmuz 2014; 21:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Sea Salt Spray'i ben de kullanıyorum. Kokusu hoş, verdiği hacim güzel, kolayca şekil almasını sağlıyor saçların. En güzel yanı da uyduruk spreyler gibi saçı yağlandırmıyor. Fakat parlaklık falan vermiyor. Şampuanları sıradan boşuna o kadar para vermeyin. Market şampuanlarından bi farkı yok.

wax olarak pomade putty mi hocam ? birde osismi toniguy mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Sea Salt Spray'i ben de kullanıyorum. Kokusu hoş, verdiği hacim güzel, kolayca şekil almasını sağlıyor saçların. En güzel yanı da uyduruk spreyler gibi saçı yağlandırmıyor. Fakat parlaklık falan vermiyor. Şampuanları sıradan boşuna o kadar para vermeyin. Market şampuanlarından bi farkı yok.

wax olarak pomade putty mi hocam ? birde osismi toniguy mı ?

Wax hiç kullanmadım hocam bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.