Bildirim
Saç stili önerisi ss var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Bu hali çok güzel hep böyle yap
Hocam o saç ne ya. Hiç mi acimadi berber keserken?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkdaşlarla gaza gelince berebere dinlemedim sonuç bu uzadıkca sizce bu kafa yapısına nasıl saç stilleri gider.
Yok böyle iyi olmadı kafa yapım çok değişik
Bak kardeşim yaşın genç.Biz dönemedik ama yol yakınken sen dönebilirsin.Koyun kırpar gibi saç kesen berber bozuktularından uzak dur.Saç makine vurulup kesilmekten ibaret ise bendede makine bol,vurur geçer berbere para vermezdim.
Saç kafa yapısına göre kesilir.Seyrek olan yer varsa oradan az alınır.Ense derin ise orada fazla saç bırakılır vs. Seninki makinayı vurmuş geçmiş ben öyle görüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ARCadaS
Bak kardeşim yaşın genç.Biz dönemedik ama yol yakınken sen dönebilirsin.Koyun kırpar gibi saç kesen berber bozuktularından uzak dur.Saç makine vurulup kesilmekten ibaret ise bendede makine bol,vurur geçer berbere para vermezdim.
Saç kafa yapısına göre kesilir.Seyrek olan yer varsa oradan az alınır.Ense derin ise orada fazla saç bırakılır vs. Seninki makinayı vurmuş geçmiş ben öyle görüyorum.
Katılıyorum ya böyle kesim mi olur.Sırf makina ve ara makasla kesen kuaförlere gitmeyin.Bu konu yazımda mevcut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X