Şimdi Ara

SAÇ UZATANLAR GELSİN Bİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçlarım gür, hacimli ve dalgalı. Hayatım boyunca hiç 3-4 aydan fazla uzatmadım. Ama bu sefer kararlıyım ve 3.5 ay oldu şuan. Saçlarımı normalde haftada 1-2 kez yıkayan biriydim ama özellikle sabahları çok dağıldığından 4-5 kez yıkıyorum ve fön çekiyorum. Bundan dolayı kuruyor ve yıpranıyor. Bunu önlemek için şampuanı haftada 2 kez kullanıyorum o da banyodayken ama akşam banyo yaptıysam sabah saçımı yıkıyorum ki şampuan saçımı çok yumuşatıyor bu da istediğim şekli vermemi zorlaştırıyor. Head and Shoulders kullanıyorum bu arada. Kepek problemini çözdüğü için. Onun nemlendirici etkili şampuanını kullanacağım bundan sonra.

Sormak istediğim sorular şunlar;

- Cuma günü uçlarını aldıracağım. Ve 3-4 ayda bir uçlarını aldırmayı planlıyorum. İdeali bu mudur?
    - Şampuan haricinde saçıma bir şey sürmüyorum. Pantene Argan Yağı'nı kullanmayı düşündüm bir dönem. Ama saçıma zarar verir diye uğraşmak istemedim. Cüneyt Arkın'a benzer bir saç tarama tarzım var. Ön havaya doğru geri kalan her yer geriye doğru. Argan yağını sürersem daha parlak durur ve bu sayede hoş bir görüntü olur diye düşünmüştüm ayrıca yıpranmış saçlara iyi geliyormuş. Bu yağı kullanan var mı? Etkileri neler? Zararı olur mu?
    - Saçı yıkadıktan sonra dışarı çıkacaksam fön çekiyorum ama çıkmayacaksam bere takıyorum. Saça bere takmak saçları döker diyorlar ama ne düşünüyorsunuz bu konuda?
    - Normal bir saç kaç ayda bağlanacak seviyeye gelir?
    - Saç uzatmak uzun vadede saçları döker mi?

• Takip argan yağı veya keratin yağı bunları kullanırsan farkı gözünle görebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun saç testosteron azaltıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 Aydır uzatıyorum hiç uçlarından hiç aldırmadım çok sık aldırmanı da tavsiye etmem uzatamassın 6 ay ideal bence
    argan yağ ile saç kökleri masaj yapmak saçların uzamasına ve güçlenmesine yardımcı olur diye biliyorum kullanmadım
    temmuz gibi eylül gibi toka kullanırsın
    uzatmaya bağlı dökülme olabiliyor
  • 4-5 yıldır uzatıyorum.

çok kasma senede 2-3 yeter.
    onu kullanmadım bilmiyorum sür gitsin.
    benimkini dökmedi.
    ayda 1 cm uzar aşağı yukarı. tut saçını arkada ne kadar lazım hesap et.
    yok öyle bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    12 yıl önce açıldı
    kel olanlar bir gelsin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.