Şimdi Ara

Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insallah serbest olur. 3 numara sac + top sakalimin, uzun saclardan farki ortaya ciksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 2 Eylül 2012; 16:57:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

Orijinalden alıntı: dreadx

nekadar ailem, çevrem tarafından uzun saçlı beğenilsemde okulda saç uzatmanın doğru olmadığını düşünüyorum. titiz değil çünkü okul gibi bir ortamda uzun saç.

aynen öyle ameliyata falan giriyoruz sonuçta bir kılın damaryoluna düştüğünü bir hayal et, aman aman düşman başına.

O kadar kolay değil onların önlemleri alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

quote:

quote:

nekadar ailem, çevrem tarafından uzun saçlı beğenilsemde okulda saç uzatmanın doğru olmadığını düşünüyorum. titiz değil çünkü okul gibi bir ortamda uzun saç.

aynen öyle ameliyata falan giriyoruz sonuçta bir kılın damaryoluna düştüğünü bir hayal et, aman aman düşman başına.

ya sırf damaryoluyla falan alakalı değil bit olayını napıcan yüzü gözü kapalı olanları disiplinsiz olur anlatabilmişimdir umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: melizcia

quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Serbest olması çok mantıklı. Eskiden müdür öğretmenlere kızıyordu, nedir bu öğrencilerin hali, neden ilgilenmiyorsunuz diye. Ardından öğretmenler de öğrencilerle yüz göz oluyordu. İsabetli bir karar olmuş. Daha bir çok şeyin sebest olması taraftarıyım.

okula telefon getirilmesi gibi bir şey serbest olsa iyi olur, ders başlarken verip ders çıkışında alsak iyi olurdu ya da ilk dersten önce verip çıkışta alsak...
    geçen sene böyle yapıyorduk okulda teneffüste herkes beats kulaklıklarla pitbull dinliyordu

Bizde serbest telefon zaten :) Hoca bazen saat kaç diyor felan telefondan bakıp söylüyorlar dersde sesi çıkmadıkca ve dersde telefonla oynamadıkca karışmam diyor hocalar.Koridorda,bahçede hocann yanında elinde telefonla gez gene kolay kolay birşey demiyorlar.Bir keresinde fizik hocasına biri telefonun bataryasının dişli yerine dokununca elektrik çarpar gibi oluyor gibi bişey demişti hocada merak etmişti telefonu derste çıkarıp bataryayla denemişlerdi sonra tekrar takdı bataryayı koydu cebine.

Ha dersde oynarken yakalanırsa alıyor hocalar ama genelde geri veriyorlar ders sonu felan

öyle şeyler okuldan okula değişiyor biz zamanında mp3 dinlerdik

• quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Serbest olması çok mantıklı. Eskiden müdür öğretmenlere kızıyordu, nedir bu öğrencilerin hali, neden ilgilenmiyorsunuz diye. Ardından öğretmenler de öğrencilerle yüz göz oluyordu. İsabetli bir karar olmuş. Daha bir çok şeyin sebest olması taraftarıyım.

okula telefon getirilmesi gibi bir şey serbest olsa iyi olur, ders başlarken verip ders çıkışında alsak iyi olurdu ya da ilk dersten önce verip çıkışta alsak...
    geçen sene böyle yapıyorduk okulda teneffüste herkes beats kulaklıklarla pitbull dinliyordu

ben 8.sınıftan beri okula telefon götürüyorum 7yıl öncesinde bile serbestmiş yani, 8.sınıfta tabi müdürden izin almıştım ailem türkiyede olmadıgından ama Lisede tenefüste, bahçede istediğin kadar konus sorun olmazdı. Yanımdan hoca geçerdi, müdür bile geçerdi sorun olmazdı, hocalarla oyun oynardık, hatta derste izin isterdim, yazı yazmayı sevmediğimden hoca izin verirse tahtanın fotorafını çekerdim. Lisede okudugua eminmisin

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya sırf damaryoluyla falan alakalı değil bit olayını napıcan yüzü gözü kapalı olanları disiplinsiz olur anlatabilmişimdir umarım

Yıl 2012 ve bit.Üniversiteler bitten geçilmiyor zaten demi?

• mebde göremedim bu haberi?
  • Bence amaçları bunların yavaş yavaş serbeste geçip okullarda türbanı yaygınlaştıracaklar bikaç seneye kalmaz görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Bence amaçları bunların yavaş yavaş serbeste geçip okullarda türbanı yaygınlaştıracaklar bikaç seneye kalmaz görürsünüz.

ee bundan sanane? İsteyen istediği gibi gelir. Çokmu meraklısın milletin saçını başını orasını burasını görmeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz Penguen

takıntılı hocalar yine yapacağını yapacaktır kanımca. yasa haline gelmemiş sonuçta. ben de 7 aydır uzatıyorum bu sene lise son ilk hafta falan kestirmeyeceğim bakalım ne diyecekler

Ben kestir derlerse de kestirmem. İki gün sonra susuyor bizim okuldakiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

quote:

quote:

quote:

quote:

Yıl 2012 ve bit.Üniversiteler bitten geçilmiyor zaten demi?

üniversiteye gidenler koca koca insanlar heralde benim bahsettiğim ilk, orta okullar. tek birşeye takılmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe_Utku

quote:

Bence amaçları bunların yavaş yavaş serbeste geçip okullarda türbanı yaygınlaştıracaklar bikaç seneye kalmaz görürsünüz.

ee bundan sanane? İsteyen istediği gibi gelir. Çokmu meraklısın milletin saçını başını orasını burasını görmeye?

Ben meraklıyım mesela o nolacak ? Ayrıca bir çoğu ter kokuyor sanki saçını başını görünce sınıfın ortasında bir şeyler yapıyoruz. Geri kafalılık yapmayın olum...

• Kestirmem hocam yasa var dersin notunu kırar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

Kestirmem hocam yasa var dersin notunu kırar.

Yasa gerçekten varsa hiç bir şey yapamazlar bence , bizim okulda böyle bir hoca vardı az kalsın atılıyordu okuldan
  • Evet bende baya sordum soruşturdum yönetmelikten kalkıyor, fakat okul müdürleri karşı çıkar mı çıkmaz mı bilemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe_Utku

quote:

Burası Türkiye başka biyerle karıştırma karıştırmak istiyorsan doğu sınırı geç orda yaşama başla

Avatar mesaj uyumu vaaz vermeden önce şu avatarını değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 4 Eylül 2012; 14:31:07 >
  • Serbest olduğu kesinleşirse olacaklar :
    1 - bütün erkekler uzatmaya başlayacak.
    2- uzama esnasında saç çok şekilsiz olduğundan yarısı kestirecek
    3- uzatanların çoğu yakışmadığı için kestirecek
    4 - sonuçta uzatan 100 kişiden 90 i kestirmiş olacak.
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodrin

Bence bu video tamamen serbest olduğuna yeterli bir kanıt ama en yakın zamanda okula gidip idareden biri ile bunu konuşmayı düşünüyorum , ama hala takipe devam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.