Şimdi Ara

SAÇ YIKAMA VE ŞEKİLLENDİRME REHBERİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
22
Favori
27.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öneriye ihtiyacım var şuan saçlar mat olmucak parlak olucak istediğim şekili verebileceğim yapış yapış olmucak yani
    Saçlarım gür, uzunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: actuqial

Arkadaşlar öneriye ihtiyacım var şuan saçlar mat olmucak parlak olucak istediğim şekili verebileceğim yapış yapış olmucak yani
    Saçlarım gür, uzunlar

Osis thrill
  • Elimde 2 tane fön makinesi var.Saçlarım kolay şekil aldığı için Braun kullanıyorum, boşta kalan Babyliss Pro fön makinesini ihtiyaçtan satıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osis thrill in hangi ürününü almayalım?
  • ARKADAŞLAR amerikapostam.com DİYE BİR SİSTEM VAR. GÜMRÜĞE TAKILMIYOR RAHAT RAHAT ALIYORSUN. ALMAK İSTEYEN VARSA ORTAK GETİRTELİM DİYORUM. HEM MASRAFLARDA BÖLÜNMÜŞ OLUR. 3-5 KİŞİ KURBANA GİRER GİBİ GİRERİZ.

HEM HDF'NİN SİTESİ HER GÜN ÇOK CAZİP İNDİRİMLER YOLLUYOR MAİL OLARAK. MESELA BUGÜN BİR ÜRÜNÜN YANINA HEDİYE OLARAK 17,2$ DEĞERİNDEKİ modify pomade hediye MAİLİ GELDİ İÇİM GİTTİ. ARTIK TAK ETTİ.
  • kardeşim mesaj yollayamıyorum sana mail adresini yolla bana
  • Dakk61 kullanıcısına yanıt
    kardeşim siteden dolayı değil bu gümrükte kozmetik ürünü bulurlarsa direk takılıyor zaten site ile alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTheScanneR

kardeşim siteden dolayı değil bu gümrükte kozmetik ürünü bulurlarsa direk takılıyor zaten site ile alakası yok

Firma zaten gümrüğe takılmasın diye kendi getiriyormuş.
  • Kardeşim bende biliyorum siteden dolayı olmadığını sen yanlış anlamışsın. yukarıda yazdığım site ürünü kendi getiriyor gümrüğe takılmıyor takılırsa zaten para iadesi var. bu sistem öyle boş bir sistem değil. daha önce garanti bankası da finans bankta bu işle ilgilendi yani gümrüğe takılmamasını sağlıyor karşılığında belli bir komisyon alıyor. bende diyorum ki toplu şekilde oradan getirtelim. birchbox'ta %20 indirim kuponu yazarsan 17.5$ wax'ın adedi 14$ düşüyor(en az 35$ alışverişte geçerli). site de bize amerikada bir adres vereceği için birchbox kargo ücreti olmadan o adrese yollayacak. site de kargoyla gümrükten geçirecek. burada da sadece siteye ödenecek komisyon ve Amerikadan Türkiyeye kargo ücreti söz konusu. wax 14$ + kargo'nun(4kişiden 60ml x 4 = 240g yapar) o.5 kg 16$ ediyor 4 kişi ortak olsa kişi başı 4$ düşer. komisyon fiyatını şuan bilmiyorum ama sitede komisyon kapmpanyası var sanırım. yani sonuç olarak komisyonsuz kişi başı düşen tutar 18$ güncel kur(2,63279835) ile 47,3903703 lira yapar. bu para da gittigidiyor ve sahibinden de 100 liraya satılan HDF'lerin yanında deve de kulak kalıyor.

Edit :https://amerikapostam.com/benim-icin-satinal-servisi burada ayrıntılı bilgi var.

' BENİM İÇİN AL KOMİSYON ÜCRETİ - KOMİSYON ÜCRETİ %10'DUR .BU KOMİSYON TOPLAM TUTARA ( ÜRÜN FİYATI + SATIŞ VERGİSİ + ABD İÇİ TAŞIMA TUTARI) UYGULANACAKTIR.' komisyon ücreti buymuş.

hesaplarsak, ürün fiyatı 14$ + satış vergisi olup olmadığını burdan öğrenebileceğimizi sanmıyorum ama küçük ürün olduğundan olacağını zannetmiyorum. + ürünü birchboxtan alacağımızdan kargo ücretsiz. şuan gözüken 14/10 = 1,4$ kişi başı düşen para
    Bu durumda genel toplam 18+1,4 = 19,4$ güncel kur(2,63279835) ile 51,07628799 lira yapar. yine karlı yine karlı :)
    sitenin Türkiye'den destek hattı da mevcut numarayı siteden bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakk61 -- 15 Temmuz 2015; 10:52:46 >

• hocam osisi ürünlerini yıkamadan yatarsak saça zararı varmı her gece saçı yıkamaktan çok sıkıldım whipped flexwax ve session label sprey kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrUstndd

hocam osisi ürünlerini yıkamadan yatarsak saça zararı varmı her gece saçı yıkamaktan çok sıkıldım whipped flexwax ve session label sprey kullanıyorum

Çok bişey olmaz
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Sadece saçların dökülür

bi konuda görmüştüm yazmıştın hocam zararlı madde yok vb. o yüzden sordum çok baydı hergün yıkamak yazın sıkıntı olmuyor da kışın oluyor bide ince telli saça ara makas öneriyormusun luca ferskonun saçı gibi uzatıyorum undercut yaptırıyorum kuaför bidahakine aramakas yaptır dedi
  • quote:

bi konuda görmüştüm yazmıştın hocam zararlı madde yok vb. o yüzden sordum çok baydı hergün yıkamak yazın sıkıntı olmuyor da kışın oluyor bide ince telli saça ara makas öneriyormusun luca ferskonun saçı gibi uzatıyorum undercut yaptırıyorum kuaför bidahakine aramakas yaptır dedi

İnce telli saçlara kesinlikle ara makas önermem, ince telli saça ara makas attığın an saç seyrekleşiyor Schwarzkopf profesyonel ürünlerinin içeriklerini araştırıyorum, gece yıkamamanda bir sakınca yok.

teşekkür ederim hocam
  • hocam urunu kargodan aldigimda boyleydi jelatin vb de yok sizce kullanilmis urun mu yoksa formulu yuzundenmi kaymis ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdread -- 16 Temmuz 2015; 16:42:56 >
  • quote:

hocam urunu kargodan aldigimda boyleydi jelatin vb de yok sizce kullanilmis urun mu yoksa formulu yuzundenmi kaymis ?

Kullanılmış ürün koymazlar. Kullanılmış gibi de durmuyor zaten, yapısından dolayı kaymıştır.
  • quote:

hocam urunu kargodan aldigimda boyleydi jelatin vb de yok sizce kullanilmis urun mu yoksa formulu yuzundenmi kaymis ?

Whipped wax mı bu ?
    Evet whipped

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Banada oyle geldide bi kurt dustu icime

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.