Şimdi Ara

SAÇ YIKAMA VE ŞEKİLLENDİRME REHBERİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
22
Favori
27.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla mdv'nin saçında tutuculuk yok zaten o oynuyor sürekli saçıyla istersen onun kullandığı davines ultra strong hold ürününü alabilirsin
  • Dakk61 kullanıcısına yanıt
    hanz de fuko kullandınmı kardeşim ?
    bunların hepsini gördüm ne kadar arştırdım sen bi bilsen birader yalnız san söyliyim bu saç 10 dk sonra hepsi aşağıda. ilk yapınca güzel ama sonrası yok
  • eyvallah hocam bi bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTheScanneR

hanz de fuko kullandınmı kardeşim ?

kullanan arkadaşımdan otlandım bikaç kez baya iyii ama **** gittigidiyordan almış bana vermedi :)

kardeşim benim saç o konuda rahat hiç fön çekmesem duştan sonra elle diksem günün yarısı havada duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt551

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

Aradığım wax kalitesini schwarzkopf'da buldum, sindirgi de thrill ve 4 play den çok memnun kalmış

4 play moulding cream aldim sprey krem gibi orta tutus ve dogal parlaklik cok hosuma gitti surekli onu kullaniyordum ki taki thrilli bugun kullana kadar. Dolap da duruyordu ve elimi surmuyordum. Hadi dedim kullanayim islak gorunum parlak yani ama gizel yagli degil saglikli bir parildi kaliteli gorunum veriyor. Ve nasil sekil verdiysem ne yapdiysam aynen oyle kaldi guclu tutus diyor zaten. Moulding past 4 play bu kadar degil tam kaldiramiyordum saclari buna resmen hasta oldum .

hocam flex wax kullandıysan Thrill'le arasında ne gibi farklar var söyleyebilir misin?

Ayrıca Hanz de fuko arayan arkadaşlara söyliyim ben aldım şu deluxe kit dedikleri içinde her waxından 2 3 kullanımlık bulunan ürünlerinden abartıldığı kadar iyi değil. Osis ürünlerini kesinlikle tavsiye ederim hem fiyat bakımından çoğu waxa göre uygun hem de istediğiniz zaman bulabiliyorsunuz. Ayrıca istediğim sonuca en iyi osis ürünleriyle ulaştım

Hocam siz nerden aldiniz. Bana da artik en mantiklisi turkiyeden kaliteli bor wax al.a gibi geliyor. Ben josh mario john sac stili icin vaw almayi dusunuyorum da

Hanz de fuko yu soruyorsan hocam kendi İnternet sitesinden aldım. osisFlex waxı da n11.com dan alıyorum Shopeczane diye bi dükkan var ürünleri gayet taze oluyor ve en uygun fiyat onlarda oluyor.

Hicam be youtuberlR hanz de fuko kullaniyor diye istiyordum ama galiba ugradmak xaman vr para israfioluvak.bem ce tjrkiyedekelire bakayim bkr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kısa saçlar için bişey diyemem benim amacım MDV tarzı saç yapmak o yüzden ürünleri o amaçla kullandım ve değerlendirdim.
  • Bir de başka bir soru sorayım. Kalın tenli koyu siyah ve sık saçlarım var evet ama ben yanlardan özellikle yan tarafın tam ortası şişkin dışarı doğru. Şu undercut modelini nasıl uyarlayabilirim ? Bir çok kuaför yapamadı orayı şişkin duruyor yine.
  • quote:

kısa saçlar için bişey diyemem benim amacım MDV tarzı saç yapmak o yüzden ürünleri o amaçla kullandım ve değerlendirdim.

benim saçlar pek kısa sayılmaz aslında gözlere iniyor ama MDV style için kısa sayılıyor
  • Beyler saçıma şu tip bi highlight yaptırmak istiyorum ama https://www.youtube.com/watch?v=yfCPjmVeTRQ heryer yaparmı bilmiyorum daha önce hiç erkek kuaföründe saç boyatana rastlamadım evde yapsam altından kalkabilirmiyim bilmiyorum pek cesaret edemedim izmir karşıyakada oturuyorum tavsiye edebilceğiniz kuaför varmı

3-4 haftadır by vilain kullanıyorum 3 çeşidi de var elimde ondan önce de osis mess up kullandım ürünlerle ilgili sorusu olanlara yardımcı olabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: revnak96

Beyler saçıma şu tip bi highlight yaptırmak istiyorum ama https://www.youtube.com/watch?v=yfCPjmVeTRQ heryer yaparmı bilmiyorum daha önce hiç erkek kuaföründe saç boyatana rastlamadım evde yapsam altından kalkabilirmiyim bilmiyorum pek cesaret edemedim izmir karşıyakada oturuyorum tavsiye edebilceğiniz kuaför varmı

3-4 haftadır by vilain kullanıyorum 3 çeşidi de var elimde ondan önce de osis mess up kullandım ürünlerle ilgili sorusu olanlara yardımcı olabilirm

Bostanlı KEY Kuaför yapar kesinlikle zaten bay bayan karışık lüks bir kuaför

• https://www.youtube.com/watch?v=Mka74fj_yXM

Bu elamanı takip eden var mı ? bayağı güzel işler çıkarıyor gibime geldi benim.Kullandığı ürün Morris MotLey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

quote:

Beyler saçıma şu tip bi highlight yaptırmak istiyorum ama https://www.youtube.com/watch?v=yfCPjmVeTRQ heryer yaparmı bilmiyorum daha önce hiç erkek kuaföründe saç boyatana rastlamadım evde yapsam altından kalkabilirmiyim bilmiyorum pek cesaret edemedim izmir karşıyakada oturuyorum tavsiye edebilceğiniz kuaför varmı

hocam fiyatla ilgili bilgin varmı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

quote:

hocam fiyatla ilgili bilgin varmı

Hayır hocam saç sakal 60 tl idi en son onu biliyorum. Ben gitmedim giden arkadaşım var ünlü lüks bi kuafor hiç yadırganmazsın diye düşünüyorum.

• dosturu D kullanıcısına yanıt
    Bu Eleman Jordan o Brien Eskiden Hanz De Fuko Modelligi yapıyordu suan morris motley modelligi yapıyor
  • arkadaşlar merhaba, sizleri yakalamışken bir soru sorayım. saçlarım aşağıdaki tom hardy'nin fotoğrafındaki gibi hemen hemen. üstler daha uzun, yanlar daha kısa. yalnız sorunum şu ki, yanlar uzayınca çok kabarıyor. fön, su vs. fayda etmiyor her şekilde kabarık duruyor. şu zamana kadar hiç vaks vb. bir ürün kullanmadım. fön ile saçın ön tarafını yukarı kaldırdım hep. ancak bu durumdan sıkıldım ve saçlarımın daha bir ıslak gibi değil de daha canlı gibi durmasını istiyorum. ayrıca dediğim gibi yan tarafın da kabarmasını önleyecek komple bir ürün tavsiyesi istiyorum sizlerden. çok fazla bir miktar ayıramam bu iş için, 20-30 tl civarı verebilirim sadece. yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.kulturelmasi.com/wp-content/uploads/2014/07/tom-hardy-640x405.jpg

• Arkadaşlar şu güzel konuyu yakalamışken sorayım, benim saçlar ince telli düz kısa kesince hemen dikeliyolar, uzunkende yıkadığımda acayip kabarıyor berber ara makası atıyor bunun içinde zararlı diyolar, artık saçımın yanlarını üstünü parmaklarımı sokup geriye taramak istiyorum Saç rengim tipi vs. aynı kıvancınki gibi saçım bu uzunluğa geldiğinde kabarmaması için hangi ürünleri kullanmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 21 Temmuz 2015; 18:35:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Arkadaşlar şu güzel konuyu yakalamışken sorayım, benim saçlar ince telli düz kısa kesince hemen dikeliyolar, uzunkende yıkadığımda acayip kabarıyor berber ara makası atıyor bunun içinde zararlı diyolar, artık saçımın yanlarını üstünü parmaklarımı sokup geriye taramak istiyorum Saç rengim tipi vs. aynı kıvancınki gibi saçım bu uzunluğa geldiğinde kabarmaması için hangi ürünleri kullanmalıyım ?

Bu şekli mess up ile yapabilirsin

• Konu neden popüler oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toni&Guy şampuan kullanıyordum.Kullanmaya başladıktan sonra saçlarım çok bakımsızlaştı.Saçım zor şekil alır hale geldi.Hangi şampuanı kullanmalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.