Şimdi Ara

SAÇ YIKAMA VE ŞEKİLLENDİRME REHBERİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
22
Favori
27.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • illaki öyle hocam zaten ürünlerin kişiden kişiye göre faklılık gösterdiğine inanıyorum bende çünkü herkesin saçı farklı ama yine de az çok kullanıcı tavsiyelerini dinlemek lazım ürünleri beğenirsen yaz hocam mutlaka buraya veya özelden takipteyim :)
  • beyler saçlarım kısayken düz, uzayınca hemen kıvırcık oluyor, biraz kalın saç tipim, beğendiğim saç tipi Marco Reus, bana vilian mı yoksa flexwax mı ya da ne önerirsiniz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

beyler saçlarım kısayken düz, uzayınca hemen kıvırcık oluyor, biraz kalın saç tipim, beğendiğim saç tipi Marco Reus, bana vilian mı yoksa flexwax mı ya da ne önerirsiniz :)

Yeni açılan konuya gözatabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

beyler saçlarım kısayken düz, uzayınca hemen kıvırcık oluyor, biraz kalın saç tipim, beğendiğim saç tipi Marco Reus, bana vilian mı yoksa flexwax mı ya da ne önerirsiniz :)

nerede hocam link verir misin tablet işkencesi çekiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

nerede hocam link verir misin tablet işkencesi çekiyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_108364394/tm.htm

• Label.m ürünleri hakkında bilgisi olan var mı?

• battle1999 B kullanıcısına yanıt
    toni guy'un alt kuruluşu ürünleride iyidir ama yurdışında satılıyor ülkemizde yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt551

Beyler elimde bi kaç ürün var satıyorum onları farklı saç şekillendirme ürünleri denemek isteyenler bi göz atsın bence.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-sac-bakimi-hanz-de-fuko-216263554/detay/

Hepsinin fiyatı mı tek tek fiyatımıdır?
  • Herkese tekrar merhaba,

Gelen mailler üzerine bir kaç bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Son mesajımda ürünleri neden getiremediğimizi açıklamıştım ancak sizlerden gelen mailler üzerine satın alma ekibimizden tekrar bilgi istedim. Öncelikle Hanz de fuko ve sonrasında By Villain markasını getirmek istiyoruz ancak ithalat için karşımıza bir muhatap artık çıkmıyor ne yazık ki. Ayrıca Türkiye pazarına profesyonel markaları getiren birkaç distribütöre de ürünlerin kaliteli olduğunu ve getirdiklerinde ürünleri alacağımızı belirttik. Onlar da araştırmalarına devam ediyorlar. Anlaşılan o ki bu markalar Türkiye pazarını pek umursamıyorlar.

Sizlerden ricam bu yoğun isteğinizi marka ile de paylaşmanız. Belki olur bir yol bulunur bu şekilde.

Firmam adına ilginiz için hepinize teşekkür ediyorum.

Not: Foruma çok nadir bakabildiğinden, istek ve önerileriniz için direkt bana mail atabilirsiniz nhasbek [ @ ] sachane . com

• nhasbek N kullanıcısına yanıt
    Vay be helal olsun size gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nhasbek N kullanıcısına yanıt
    bir yol bulunur inşallah
  • Adamsiniz bize kulak vermenize sevindim. Sahsen ben ve gördüğüm bikac kisi sürekli hanz de fuko instagram hesabinda Türkiye pazari konusunda isteklerimizi iletiyoruz. Daha fazla kisi olursa bu iş kesin olur. Bence burada bi anlaşma yapalim ve toplanalim instagram da hanz de fuko sayfasini basalimm. By vlain isteyenler info@slikhaar.dk mail atin herseye cevap veriyorlar ben paketi yollarken hediye paketi yapar misiniz demistim, biz devletimize saygiliyiz bu vergi kaçırmak falan yazip reddettiler. Ben hdf'nin mail adresine de atacagim siz de bastirin

• quote:

Orijinalden alıntı: salvatorrecorleon

Adamsiniz bize kulak vermenize sevindim. Sahsen ben ve gördüğüm bikac kisi sürekli hanz de fuko instagram hesabinda Türkiye pazari konusunda isteklerimizi iletiyoruz. Daha fazla kisi olursa bu iş kesin olur. Bence burada bi anlaşma yapalim ve toplanalim instagram da hanz de fuko sayfasini basalimm. By vlain isteyenler info@slikhaar.dk mail atin herseye cevap veriyorlar ben paketi yollarken hediye paketi yapar misiniz demistim, biz devletimize saygiliyiz bu vergi kaçırmak falan yazip reddettiler. Ben hdf'nin mail adresine de atacagim siz de bastirin

bende yolladım mail
  • Hey HDF team, HDF has a big fan in Turkey. We want to see HDF in Turkey. Be sure, you will win and we will be happy.
    We want a dealership in turkey.
    Please Contact this mail adress.. nhasbek@sachane.com

Ben hdf'ye attim mesaji sizde atin

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Yukarida da gördüğün gibi ingilizcem pek iyi degildir ama bende yazdim bişeyler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: salvatorrecorleon

Hey HDF team, HDF has a big fan in Turkey. We want to see HDF in Turkey. Be sure, you will win and we will be happy.
    We want a dealership in turkey.
    Please Contact this mail adress.. nhasbek@sachane.com

Ben hdf'ye attim mesaji sizde atin

Şu mesajı kaale bile almazlar :) Biraz profesyonel bir şekilde yazmanız gerekmekte.

Hoş benim de bir girişimim olacak, hanz de fuko ve byvilain markalarını getirip satmak için.
  • Bu mesajdan 200 tane giderse adamlar bi merak edip iletisime gecerler. Ama sizin dediginiz gibi girisim seklinde 3-5 mesaj giderse 3-5 çapulcu der takmazlar. Siz mi alip satacaksiniz? O kadar kurumsal olduğunuzu zannetmiyorum. Buda şu demek oluyor ürün yine sizin sacma sapan piyasa değerinizle(120 tl oluyor bu deger) ülkeye girer. Buda çoğu kişi için bir anlam ifade etmez. Ancak sachane gibi kurumsal firmaların girişimleri, kar payi çok yüksek olmazsa( ki olmayacağını düşünüyorum) 60-80 arasi bi fiyatla pazara girer. Pazarda, bu ürünün piyasasinin büyük olduğu olduğu görülürse diger firmalarinda bu üründen satmak isteyecegini düşünüyorum (aslinda eminim). Buda rekabet ortami sonucunda indirimlerle dolu hanz de fuko'lari bizlere sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvatorrecorleon -- 4 Eylül 2015; 19:31:50 >
  • arkadaşlar by vilain in şu linkte ki ürünlerini getirtmek istiyorum ancak bu ürünleri daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? Saçım Kalın telli ve kıvırcık .

Ürünlerin linki :http://www.slikhaarshop.com/by-vilain-favorites/

ürünleri siteden sipariş ederken ödeme ekranında problem ile karşılaştım iş bankası maximum kartım ile ödeme yapamıyorum hata veriyor.Sizler ödemenizi nasıl yapıyorsunuz acaba ?

Son olarka :) Ürünler gümrükte takılır mı ? Sizlerin Gümrükte takılan ürünü oldu mu ki daha önce

Teşekkürler İyi günler

• Evet beyler siz cevap aldiniz mi? Bana gelen ilk cevap şöyle;

Hanz DE Fuko'ya ilginiz için teşekkür ederiz . Evet, Türkiye'nin ithalat için sıkı bir nakliye politikası var . Biz hayal kırıklığınızı anlıyoruz ve gelecekte daha iyi bir sonuç için umut ediyoruz .

Bu bana bizi biraz önemsediklerini çağrıştırdı açıkçası. Bende cevap olarak çözüm önerisi sundum, Online shopping siteleriyle anlasın falan diye. Benim anlamadigim şey şu ki, moquer.com , gentlehair.com gibi sitelerle anlaşan Hdf'nin sachane yle nasil anlasamadigi. Bu siteler şahıslara ait, kurumsallikla ilgisi olmayan siteler. Sachane gibi kurumsal ve takipci orani bu sitelerin onlarca katı olan bir sitenin bu konuda başarısız olmasi açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı

• salvatorrecorleon S kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum hocam slikhaar'a da atmıştım mail türkiyeye siparişlerde sorun olmadığını söylediler fakat forumdan alıpta ürünleri gümrükte kalan birsürü arkadaş var
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.