Şimdi Ara

SAÇ YIKAMA VE ŞEKİLLENDİRME REHBERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
22
Favori
27.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben by vlaine o kadar para vermezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slikhaar shopdakiler geçiyorda hdf ve sprezstyle nasıl geçemiyor
  • Yazık vallaha, muz cumhuriyetinde yaşıyoruz diyorlar ya aynen doğru. Kaliteli ürün kullanmak haram bize. Saçma sapan markalar alternatif olmadığı için Kalitesiz ürünleri kakalasın bize...

• Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Alman malı kullanın osis :D

• Yazıklar olsun gerçekten rezillik

• quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

quote:

Orijinalden alıntı: galatakontu

Arkadaşlar ürünler gümrüğe takıldı ve geçmiyor.alacak arkadaşların bilgisine. Paramada yazık oldu

170 dolarlik siparisi iptal etti hanzdefuko,daha simdi slikhaar'dan 100$'lik By Vilain aldim umarim gumrukte kalmaz,sans isi biraz.

Inşallah geçer arkadaşım ama çok düşük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: fertorres

Alman malı kullanın osis :D

Arada dağlar kadar fark var her şekilde. Yine de en kalitelisi o tabii.

• Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Ben 1 sene boyunca osis mess up kullandım arada osis dust it ve flexwax kullanım hepsi sağlam ürünlerdi, ama osis mess up diğer profesyonel ürünlerin yanında f/p ürünü olarak çok başarılı gerçekten hem doku olarak olsun hem de hacım olarak.Hanz de fuko kullandım ıyı hacım verıyor ama verdıgı dokuyu begenmedım, by vilaın ıcın de ıyı bır performans alamadım.Ben şampuanlarımı kerastase danısman kuaforlerınden alırım, bircok yerde bunları osis kullandıgını gördüm.Neden bir Kerastase danışman kuaförünün şekillenidiri olarak osis kullandığını sordum, hepsi aynı cevabı verdiler.Biz dalında en iyisini kullanırız daima dediler.Özetle bakımda kerastase şekillendirmede en kalitelisi osis'tir.
  • Arkadaşlar merhaba. uzun zamandır takip ediyorum yazışmalarınızı ama üyelik almak bugüne kısmet oldu. Şimdi bana tavsiyede bulunmanızı rica edicem. bugüne kadar hep kendi saç kurutma makinem ve tarağımla yapabildiğim kadarını yaptım ama saçlarım ince telli olduğu için çektiğim fönler cabuk bozuluyordu. adeta bozulmasın diye hareket bile etmiyordum araştırdım biraz hanz de fukonun ürünlerini beğendim sizinde yorumlarınızdan beğendiğinizi anlıyorum ama gümrük olayı sıkıntı biraz sanki. türkiyeden alabileceğim önerdiğiniz bi ürün var mı kullandıklarınızdan?
  • Işe önce güçlü bi fön makinası alarak baslayabilirsin

• Kadircrismes K kullanıcısına yanıt
    osis sprey 2 veya 3 numara fazlasıyla ısını gorur waxa gerek yok
  • Schwarzkopf 3d mension wax ın ince telli saçlar için etkili olduğunu duydum.daha denemedim ama sizlerde bi araştırın derim

• galatakontu kullanıcısına yanıt
    ben eskı serısının mat olanını kullandım fena degıldı erkeklere ozel oldugu ıcın formulu hafıf mess up gıbı gun sonu agırlastırmıyor
  • Sprey ile waxın ne gibi farklılıkları oluyor? sac sert olsun istemiyorum bazı jölelerin yaptıgı gibi. ama şeklini de korusun istiyorum sprey ya da waxın ne gibi etkileri oluyor farklılar mı birbirinden etki olarak
  • galatakontu kullanıcısına yanıt
    Dostum sen ne yaptin yahu 180 dolar diye yazdirilir mi keske siparis verirken iletisim kutucuguna yazsaydin fiyati dusuk gosterirlerdi 100 dolar ustu kontrol ediliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İnce telli saçın var wax kullanmayı bilmiyorsan saçların gün sonu ağırlaşabilir wax özelliğine göre saça hacim doku matlık kazandırır ama spreyin yapısı hafiftir sadece tutmasını istiyorsan osis 2 numaralı sprey al sertleşmez saçın

• waxı kullanmayı nasıl öğrenicem peki
    Youtubedan bulabilirsin

• Ben 40 euroluk alışveriş yaptım dostum yinede gümrüğe takıldı.mension deneyelim ozaman ne dersin dostum.saçlar ince telli ve çabuk düşüyor

• Slikhaardan conditioner ve silver fox aldım bir hafta önce elime ulastı.Silver fox hiç beklediğimiz gibi cıkmadı videoda çok kolay uygulanıyor ama ben hic verim alamadım hairbond mu alsam uygulanması kolay bir wax yok mu ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.