Şimdi Ara

Saça sarımsak sürmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
75.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JojoMix

quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

cildiye doktorum söylemişti sarımsak saç köklerini yakıyormuş halk arasında böyle bir söylenti var ama bu doğru bir uygulama deil demişti.kelliğe kadar gidermiş

genetik saç dökülmesi değil ise sarımsak güçlendirir.

ama doktorun bahsettiği kafayı jiletle çizip sarımsak sürmekti sanırım kanatıp falan öyle sürüyorlarmış
  • benim hanımda saçkırana benzer dökülmeler vardı. yaklaşık 1 ay kadar sarımsak uygulaması yaptık. eski haline döndü saçları...
  • o da bişeymi sarımsak sürmeden hayvan gibi saç sakal var
  • Saçımda askered saç kıran çıkmıstı kendi hekimim özel bi karışım yapıp vermişti eczanelerde yapılıyor tabi bilen doktorların reçeteleri tarafından.
    Saç dökülmesinin ise çaresi yok her şampuanı her sabunu kullandım.Enson Bıttım olması gerek yanlış hatırmalıyorsam onu kullandım oda fayda etmedi yalnız şifanın bitilerden ,meyve ve sebzelerden gelebileceğine herzaman inanmısımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JojoMix

quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

Saça sürülen sarımsak çok sert sürülmesi gerekiyormuş yani o kadar sert süreceksin ki kafan hafif kanayacak yara olacak sonra o yaralar iyileşecek ve faydası görülmeye başlayacak

bizim ordaki bi kuaförde aynısını söylemişti hatta dedi, jiletle nokta nokta del yada çiz çok derine inme çok az kanasa yeterli dedi sonra sür sarımsağı yanar ama yararını görürsün dedi, denemedim hiç

bileklerini kes.akan kanla beraber ezmiş oldupun sarımsağı karıştır,hafifçe çizilmiş kafaya sürtür.

• quote:

Orijinalden alıntı: kudal

benim hanımda saçkırana benzer dökülmeler vardı. yaklaşık 1 ay kadar sarımsak uygulaması yaptık. eski haline döndü saçları...

sarımsak uygulaması derken biraz açarmısın ?
  • akşama kadar evde oturan, dışarıya çıkmayan bir asosyel arkadaş yokmu forumda, o denese ??
  • 3 numara yapsak saclari , dokulmeyi onler mi ki
  • sarımsak kullananlar öldü.
  • böyle birşey varmı birde millet kafayı kanatın falan demiş çok riskli bir işlem...
  • saçlarım dökülüyodu doktor " FOLTENE" önerdi kullanıyom bi haftadır bakalım sonuç nasıl olacak
  • ne gerek var zaten şampuanını yaptık onu kullan
    http://www.vova.com.tr/zigavusextraplus
  • Merhabalar. Size başımdan geçen saç kıranla zor ama kısa mücadelemi anlatmak istedim belki birine faydamız dokunur. Kafamın arka tarafında küçük dökülmeyle başlayıp büyük bir bölümünü kaplayan saçkıran,gittiğim hastane verdiğim tahliller ve kullandığım ilaçlar hiç bir işe yaramadı. Tanıştığım bir berber 15 gün sonunda mucizeyi gerçekleştirdi. Dökülen yeri yaprak jiletle çok hafif çizdi acı yok. Eliyle bastırarak kan çıkmasını sağladı. Tezgahın üstünde ezdiği sarımsağı pamuk yardımıyla bütün gücünü kullanarak kafa derime sürttü. Bur da dikkat acı tarifsiz ! ! Ben kendimden geçmiş bir şekilde koltuktan kalktım.4 gün sonrasınarandevu verdi.Ogün kafamın arkasında kütle varmış gibi ve süper kokulu olarak eve gittim.4 gün sonrasında cesaretimi toplayıp gittim. Kabuk tutan yeri kaldırıp tekrar aynı işlemi yaptı ve 15 günün sonunda beyaz tüyler çıkmaya başladı.
    1 ay sonrasında tamamen doldu. Bu işlemi yaptıracak varsa en son çare olarak görsünler yanlış uygulama daha kötü sonuçlar doğurabilir. Ama sonu kesin sonuç. Allah herkese şifa versin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.