Şimdi Ara

Saçım Nasıl Uzatıyorum (SS li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Undercut dene belki yakışır

İlginiz için teşekkürler. Saçlarım dalgalı ama undercut un bana gideceğini sanmıyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemekten bisey olmaz zaten uzunmus saçların

• 2 yildir sac uzatiyorum. sorulari aliym

sarışın seven bağyanlar öm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsukinome

2 yildir sac uzatiyorum. sorulari aliym

hocam varmı benim saça bir öneriniz sert kalın telli dalgalı cansız :)) ayrıyeten saç bakımı için neler kullanıyorsunuz marka ürün olarak

• Bakım yap harika saçlara sahipsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

Bakım yap harika saçlara sahipsin

Herkes kötü diyor be hocam :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Poliacc

quote:

2 yildir sac uzatiyorum. sorulari aliym

hocam varmı benim saça bir öneriniz sert kalın telli dalgalı cansız :)) ayrıyeten saç bakımı için neler kullanıyorsunuz marka ürün olarak

öncelikle o saç rengini nasıl o hale getirdin onu anlamış değilim (kanımca sarıya boyatıp daha sonra açtırmışsın rengi fakat belirginliği var)

gördüğüm kadarıyla saçların çok zorlamadan şekil alan (fön ile) fakat sert bir saç yapısına sahip. duşta önce şampuan ardından krem kullanıyorum. elidor doğa enerjisi saç bakım kremi ve şampuanı. 2-3 günde bir saçlarını yıkamanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 20 Mart 2016; 1:33:43 >

• hafif sarışınlık var bende anlamış değilim hergün sabah 7.25 te yıkıyorum düzenli olarak hergün yıkamanın zararı olur mu birkaç kişiden duymuştum saç yıpranıyormuş. Lakin bir gün yıkamasam saçlarım yağlanıyor kafamda bir ağırlık hissediyorum ve rahatsız oluyorum titizlik haline geldi bu yıkama işi.

• hergün yıkaman saçı daha çok yağlandırır ve yıpratır. elini saçına attığında kayganlaşmışcasına yağ varsa orası ayrı. ama her saçın biraz yağla beslenmeye ihtiyacı var. kafanda ağırlık hissetmenin sebebi saçlarının gür olması. her 3 ayda bir berbere gidip ara makas attır, bu hem saçının daha hızlı uzamasında yardımcı olur, hem de saçındaki ağırlığı alır.

edit: yalnız sarışınlık var derken o 2 fotoğraf arasında bildiğin saçının boyanmış hali / eskiye dönmüş hali şeklinde duruyo. ilk fotoğrafta saçını sarıya boyatmışsın ki saç diplerinde siyah özü görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 20 Mart 2016; 1:43:03 >
  • mide bulandırıcı
  • quote:

hergün yıkaman saçı daha çok yağlandırır ve yıpratır. elini saçına attığında kayganlaşmışcasına yağ varsa orası ayrı. ama her saçın biraz yağla beslenmeye ihtiyacı var. kafanda ağırlık hissetmenin sebebi saçlarının gür olması. her 3 ayda bir berbere gidip ara makas attır, bu hem saçının daha hızlı uzamasında yardımcı olur, hem de saçındaki ağırlığı alır.

edit: yalnız sarışınlık var derken o 2 fotoğraf arasında bildiğin saçının boyanmış hali / eskiye dönmüş hali şeklinde duruyo. ilk fotoğrafta saçını sarıya boyatmışsın ki saç diplerinde siyah özü görünüyor.

yok hocam boyatmadım hiç. Işıktanda kaynaklanıyor olabilir banada farklı geldi şuan :))

• quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

mide bulandırıcı

Valla kardeşim saç tipimizi aynı sıfatımız gibi ne yazıkki biz seçmiyoruz :)) Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır :))

• Poliacc P kullanıcısına yanıt
    valla o saç rengine floransan lambasını tutsan bile siyahtan nasıl sarıya dönüyor onu anlamadım.
  • Poliacc P kullanıcısına yanıt
    bakım senin elinde olan birşey,onuda yaradandan bekleme :))
  • kardeş yaşıyormusun sen ?
  • saç yapımız aynı yağlı ve kuru biraz uğraşıp fön ile iyi şekil alabiliyor fakat çok sert oluyor ben de uzatma aşamasındayım en son şubat 7-8 gibi ara makas attırıp yanları kısalttırdım şu an burnuma geliyor duştan sonra ama malum saç dalgalı olduğu için kuruduktan sonra kabarıyor varsa bakım tavsiyeniz ben de faydalanayım
  • Yazik... Gencecik yasinda suratin ne hale gelmis.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.